• Haberler
  • Genel
  • Terör, ABD’ye hizmet ediyor – Kocatepe Gazetesi

Terör, ABD’ye hizmet ediyor – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Hakkari’de meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Toptaş, “Bıçak kemiğe dayandı” sözlerini duymak yerine terörün bitirilmesinde sonuç alıcı tedbirleri görmek istediklerini söyledi. Toptaş, terörün Amerika Birleşik Devletleri’nin Ortadoğu’daki planlarına hizmet ettiğinin altını çizdi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Hakkari’de meydana gelen ve 24 [&hellip]

Terör, ABD'ye hizmet ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Hakkari’de meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Toptaş, “Bıçak kemiğe dayandı” sözlerini duymak yerine terörün bitirilmesinde sonuç alıcı tedbirleri görmek istediklerini söyledi. Toptaş, terörün Amerika Birleşik Devletleri’nin Ortadoğu’daki planlarına hizmet ettiğinin altını çizdi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Hakkari’de meydana gelen ve 24 şehit verdiğimiz terör saldırısı dolayısıyla CHP İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı tarihinin önceden belirlendiğini ve hükümetin “güncelleme” olarak tarif ettiği zamları halkın gündemine getirmeyi istediğini belirten Toptaş, terör saldırısı nedeniyle zamlarla ilgili açıklamayı “şimdilik” kaydıyla yapmayacağını duyurdu. Türk milletinin sabırlı bir millet olduğunu, ancak terör saldırıları nedeniyle sabrının adeta sınandığını hatırlatan Toptaş, hükümete yüklendi.
Terör saldırılarından sonra “Bıçak kemiğe dayandı” cümlesini sarf etmenin bir yarar sağlamayacağına dikkat çeken Toptaş, terörün kesinlikle bitirilmesi gerektiğini vurguladı. Toptaş, tetörün Amerika Birleşik Devletleri’nin Ortadoğu’daki emellerinin gerçekleşmesine hizmet ettiğini kaydederek teröre hiçbir şekilde taviz verilmemesini istedi.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türk milletinin Kürtlerle bir sorunu olmadığını, ancak terör örgütü PKK ile sorunu olduğunun ayırt edilmesini de istedi. Toptaş, Kurtuluş Savaşı’nda beraber savaşan vatandaşların birtakım oyunlarla ayrıştırılmaya çalışıldığını vurguladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme