• Haberler
  • Genel
  • Termallerde yıldızlar geçidi – Kocatepe Gazetesi

Termallerde yıldızlar geçidi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’daki 5 yıldızlı termal otellerde Kurban Bayramı dolayısıyla yıldızlar geçidi yaşanacak. Oruçoğlu Termal Otel’de Bengü sahneye çıkacak. İkbal Termal Otel’de Türkan Kandıralı, Korel Termal Otel’de ise Işın Karaca, sevenleriyle buluşacak. Oruçoğlu ve İkbal’de Gala Gecesi, Bayram’ın 3’üncü günü yaplırken Korel’in Gala Gecesi ise Bayram’ın 2’nci günü Afyonkarahisar’da Kurban Bayramı renkli geçecek. Oteller, bayramda müşterilerin memnuniyeti [&hellip]

Termallerde yıldızlar geçidi

Afyonkarahisar’daki 5 yıldızlı termal otellerde Kurban Bayramı dolayısıyla yıldızlar geçidi yaşanacak. Oruçoğlu Termal Otel’de Bengü sahneye çıkacak. İkbal Termal Otel’de Türkan Kandıralı, Korel Termal Otel’de ise Işın Karaca, sevenleriyle buluşacak. Oruçoğlu ve İkbal’de Gala Gecesi, Bayram’ın 3’üncü günü yaplırken Korel’in Gala Gecesi ise Bayram’ın 2’nci günü

Afyonkarahisar’da Kurban Bayramı renkli geçecek. Oteller, bayramda müşterilerin memnuniyeti için her türlü hazırlığı bitirmiş durumda. Otellerde şimdiden doluluk hedeflerine ulaşılırken, Kurban Bayramı sırasında yoğunluğun daha da artması bekleniyor.
Kurban Bayramı’nda, termal oteller, yıldızlarla müşterileri-ne keyifli geceler yaşatacaklar. Pop mü-ziğin genç ve başarılı yıldızı Bengü, Oruçoğlu Termal Otel’de Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü sahneye çıkacak. Birbirinden güzel şarkıları ve dans şovlarıyla izleyicilerini büyülecek olan Bengü’nün yanı sıra otelde arefe gününden Bayram’ın sonuna kadar çeşitli animasyon gösterileri, çocuklara özel eğlenceler ve film gösterimleri de müşterilerin memnuniyeti için düşünülmüş durumda.
Pop şarkılarıyla ünlenen, ardından arabesk şarkıları yorumladığı albümle dikkat çeken Işın Karaca ise Kurban Bayramı’nın 2’nci günü Korel Termal Otel’de sahneye çıkacak. Korel Termal Otel’de Kurban Bayramı boyunca hem büyüklerin hem küçüklerin ilgisini çekecek gösteriler yapılacak. Bunlardan en eğlencelisi ise “ateş show” olacak.
Afyonkarahisar’daki 5 yıldızlı termal otellerden İkbal’de de Kurban Bayramı için özel eğlenceler ve prog-ramlar hazırlandı. İkbal Termal Otel’de Bayram’ın 3’üncü günü Türkan Kandıralı ve saz grubu, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleriyle kulakların pasını silecek. Otel’de Kurban Bayramı süresince Türkü Barı da açık olacak.
Anemon Otel’de ise Kurban Bayramı boyunca canlı müzik hizmeti verilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme