• Haberler
  • Genel
  • Termallerde yılbaşı coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Termallerde yılbaşı coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'daki termal otellerde yılbaşı eğlenceleri renkli görüntülere sahne oldu Afyonkarahisar'da turizmin gelişmesinde lokomotif özelliği taşıyan termal oteller, yılbaşında farklı eğlencelerle misafirlerinin güzel dakikalar geçirmesini sağladı. Yılbaşının gözde mekanlarının başında, yeni açılan Budan Termal Otel yer aldı. Elif Karlı ile zaman zaman dans eden, zaman zaman oynayan otel misafirleri, yeni yıla girilmesinin ardından bahçede verilen sucuk-ekmek [&hellip]

Termallerde yılbaşı coşkusu

Afyonkarahisar’daki termal otellerde yılbaşı eğlenceleri renkli görüntülere sahne oldu

Afyonkarahisar’da turizmin gelişmesinde lokomotif özelliği taşıyan termal oteller, yılbaşında farklı eğlencelerle misafirlerinin güzel dakikalar geçirmesini sağladı. Yılbaşının gözde mekanlarının başında, yeni açılan Budan Termal Otel yer aldı. Elif Karlı ile zaman zaman dans eden, zaman zaman oynayan otel misafirleri, yeni yıla girilmesinin ardından bahçede verilen sucuk-ekmek partisiyle de yerel lezzeti tatmış oldu. Karlı’dan önce sahne alan Aziz Taştan ise söylediği marş ve türkülerle salondakileri coşturdu.
KOREL’İN MUTFAĞINDA ÖZEL HAZIRLIK
Afyon Güral Otel’de Enbe Ortekstrası konseri yoğun ilgi görürken Korel ve Oruçoğlu Termal Oteller de misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için gayret gösterdi. Korel Termal Otel’in lokanta bölümünde şekil verilmiş kabaklar ile aşçıların kabiliyetleriyle yapılan hayvan heykelleri beğeni topladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme