Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termallerde faaliyet durdu

Afyonkarahisar Merkez’deki termal tesislerin

Afyonkarahisar Merkez’deki termal tesislerin ardından Gazlıgöl ve Sandıklı bölgesindeki termal oteller de faaliyetlerini durdurdu

 

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren termal tesisler koronavirüs tedbirleri nedeniyle geçici olarak kapandı. Merkez’de bulunan NG Afyon, Korel, İkbal Termal Otel, MCG Çakmak, Oruçoğlu Termal Oteller ile Sandıklı’da bulunan May, Safran, Park ve Gürses Termal Oteller ve Gazlıgöl’de faaliyet gösteren Özgül Termal Otel geçici süre ile faaliyetlerine ara verdi.
Konu hakkında açıklama yapan Gazlıgöl Havzası Turizm İşletmeciler Dernek Başkan Yardımcısı Süleyman Çınaroğlu, “Ülke genelinde turizm çok ciddi bir şekilde etkiledi, çünkü yabancı turist girişi tamamıyla kesildi. Diğer taraftan içerde de insanlar tedirgin, spa merkezlerimiz açıktı, gelen giden misafirlerimiz vardı. Ancak İç İşleri bakanlığımız tarafından çıkan genelgeyle spa merkezlerinin kapatıldı. Sadece konaklama için de konuklarımız gelmeyeceği için tesisler ya kapatıyor ya sadece spa merkezini kapatıyor. Kısmi olarak öyle ya da böyle iş durdurmaya gidildi işin açıkçası. Biz bu saatten sonra ne yapabiliriz her şeyden önce insan sağlığı bizler için önemli” dedi.