• Haberler
  • Genel
  • Termallerde bayram bereketi – Kocatepe Gazetesi

Termallerde bayram bereketi – Kocatepe Gazetesi

Kurban Bayramı'nda misafirlerini gala geceleriyle ağırlayacak termal tesislerde Sıla, Nadide Sultan, Mustafa Keser, Hüner Coşkuner, Linet ve Nükhet Duru gibi birbirinden ünlü isimler sahne alacak Hafta sonlarıyla birleşerek 9 gün tatil imkanı sağlayan Kurban Bayramı tatili termallere yaradı. Bayram tatilinde misafirlerini iki gala gecesiyle unutulmaz bir tatil sunmayı hedefleyen termal oteller birbirinden ünlü sanatçıları ağırladı. [&hellip]

Termallerde bayram bereketi

Kurban Bayramı’nda misafirlerini gala geceleriyle ağırlayacak termal tesislerde Sıla, Nadide Sultan, Mustafa Keser, Hüner Coşkuner, Linet ve Nükhet Duru gibi birbirinden ünlü isimler sahne alacak

Hafta sonlarıyla birleşerek 9 gün tatil imkanı sağlayan Kurban Bayramı tatili termallere yaradı. Bayram tatilinde misafirlerini iki gala gecesiyle unutulmaz bir tatil sunmayı hedefleyen termal oteller birbirinden ünlü sanatçıları ağırladı. Sıla, Nadide Sultan, Mustafa Keser, Hüner Coşkuner, Linet ve Nükhet Duru gibi ünlü isimlerin sahne alacağı termallerde tatil yapmanın bedeli ise bayramı kapsayan 5 gün için iki kişilik odada tek kişi için 1250 TL ile 1500 TL arasında değişiyor.
İkbal’de Hüner Coşkuner ve
Linet sahne
alacak
Termal turizmin başkenti Afyonkarahisar’da bayram bereketi yaşanıyor. Termal otellerin yüzde yaz doluluğa ulaşan termal tesislerde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Kurban Bayramı için 16-21 Kasım tarihlerini kapsayan 5 günlük paket program hazırlayan İkbal Termal Otel’de bayramın 2’inci günü olan 17 Kasım 2010 günü Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Hüner Coşkuner, 4’üncü günü olan 19 Kasım ise gecesi ise güzel sanatçı Linet sahne alacak. Bayramda gecelik konaklama fiyatının 259 TL’den başladığı İkbal Termal Otel’de 5 gecelik bayram paket programda bir kişilik konaklamanın bedeli olarak 1295 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.
Korel’de Mustafa Keser ve Nüket Duru’lu bayram
Bayram öncesi kür merkezlerindeki havuzlarını yenileyen Korel Termal Otel ise Kurban Bayramı’nda misafirlerini Mustafa Keser ve Nükhet Duru’yla ağırlayacak. Bayramın ikinci gecesi Keser, dördüncü gecesi ise Duru’nun sahne alacağı gala gecelerinin yanı sına çocuklar için de özel gala geceleri ve etkinlikler düzenlenecek. Her gün canlı müzikle misafirlerine eğlence dolu bir bayram sunmayı hedefleyen Korel Termal’de 5 gece iki kişilik tatil için 3 Bin 250 TL ödemek gerekiyor. Paket olarak hazırlanan bayram tatil programında bir kişinin gecelik konaklama bedeli ise 325 TL.
Oruçoğlu’nda Sıla ve
Nadide Sultan fırtınası
Türkiye’nin ilk termal belgeli oteli Oruçoğlu ise yenilenen oda ve bölümleriyle ağırlayacağı misafirlerini iki güzel sanatçı ile ağırlayacak. Bayramda hem göze hem de kulağa hitap edecek Nadide Sultan’ın 17 Kasım gecesi sahne alacağı Oruçoğlu’nda, ‘sevişmeden uyumayalım’ isimli şarkıyla ünlenen seksi sanatçı Sıla 19 Kasım gecesi sahneye çıkacak. Bayram için iki farklı paket program hazırlayan Oruçoğlu Termal, 12-15 Kasım tarihlerini kapsayan ilk paket programı için gecelik 179 TL, 16-20 Kasım tarihlerini kapsayan ikinci paket programı için ise gecelik 279 TL fiyat belirlemiş.
Anemon’da ücretsiz masaj imkanı
Misafirlerini her gün canlı müzik ve ücretsiz klasik masaj imkanıyla ağırlayacak Anemon Afyon Termal Otel ise iki kişi için gecelik, 3 ve 4 gecelik paket programı 450 TL, 5 gecelik programı 390 TL ve 6 gece üzeri konaklamaları ise 380 TL olarak belirlemiş.
İki kişi beş günün bedeli
2500 – 3500 TL arasında
İkbal ve Oruçoğlu termal oteller gala gecelerinde misafirlerini yerli alkollü ve alkolsüz içkilerin yer aldığı gala gecelerle ağırlamaya hazırlanırken, Korel Termal Otel’de ise limitsiz alkolsüz içeceğin bulunduğu gala gecesi düzenlenecek. Gala gecelerinde özel gala yemeklerinin alacağı Afyonkarahisar’daki termal oteller gala geceleri dışında ise zengin açık büfeleriyle misafirlerine termal sağlık ve tatil keyfiyle birlikte damak keyfi de sunmaya çalışacak. Tatilcilere Afyonkarahisar’a özgü kaymaklı ekmek kadayıfı, sucuk ve lokum gibi tatlar sunmayı hedefleyen termal tesislerde iki kişinin beş gecelik bir termal tesiste tatil yapması için 2500 TL ile 3500 TL arasında bir bedeli gözden çıkarması gerekiyor. 5 yıldızlı termal tesislerin doluluk oranı bayrama bir hafta kala yüzde yüze yaklaşırken, yaklaşık bir buçuk milyon yatak kapasitesi bulunan Afyonkarahisar’da yıldızlı-yıldızsız termal tesis ve villalarda bayram için konaklama yapılabilecek çok az sayıda yer kaldı.

Bakmadan Geçme