'Termalin en büyüğü'ne görkemli tanıtım

Türkiye’nin en büyük termal oteli olan Güral Afyon Wellness & Convention, Mayıs ayındaki açılıştan önce Afyonkarahisar protokolüne tanıtıldı. Yoğun katılımın olduğu tanıtım gecesinde Otel’deki takdim, takdir topladı Türkiye'nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness & Convention, Mayıs ayındaki açılıştan önce Afyonka-rahisar protokolüne tanıtıldı. Karşılama merasiminden misafirlerin ağırlanış şekline, basın mensuplarının edineceği bilgiden canlı müziğe [&hellip]

“Termalin en büyüğü”ne görkemli tanıtım

Türkiye’nin en büyük termal oteli olan Güral Afyon Wellness & Convention, Mayıs ayındaki açılıştan önce Afyonkarahisar protokolüne tanıtıldı. Yoğun katılımın olduğu tanıtım gecesinde Otel’deki takdim, takdir topladı

Türkiye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness & Convention, Mayıs ayındaki açılıştan önce Afyonka-rahisar protokolüne tanıtıldı. Karşılama merasiminden misafirlerin ağırlanış şekline, basın mensuplarının edineceği bilgiden canlı müziğe kadar her ayrıntının düşünüldüğü tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu. Tanıtıma Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, AK Parti Eski Milletvekili İhsan Arslan, işadamı Yusuf Özer, işadamı Nafi Güral, işadamı Hüseyin Özdilek ve Afyonkarahisar protokolü katıldı.
Açılışa Başbakan
bekleniyor
Kısa zamanda Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden biri haline gelen NG Hotels & Resorts, Türkiye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness & Convention’ı Mayıs ayında açmaya hazırlanıyor. Açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Türkiye’nin ilk wellness oteli Güral Sapanca Wellness & Convention ve Kütahya’nın en önemli konaklama destinasyonlarından biri olan Güral Harlek Thermal Resort & SPA otelleriyle Türk turizm sektöründe prestijli bir yere sahip olan NG Hotels & Resorts, Mayıs açılacak Güral Afyon Wellness & Convention ile termal turizme farklı bir anlayış getirecek.
428 oda, 780 yatak kapasitesi
Otel, toplamda 428 oda ve 780 yatak kapasitesiyle aynı anda 1.028 kişiye hizmet sunabilecek. Toplam 9 bin 500 metrekare alana sahip SPA merkezi, bir tanesi 1.500 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Güral Afyon Wellness & Convention Türk turizminin parlayan yıldızı olurken, dünyanın önde gelen wellness destinasyonları arasına da girecek.
Konforlu bir tatil için…
Güral Afyon Wellness & Convention, Türkiye’nin en büyük termal oteli olmasının yanında, en konforlu otellerinden biri olarak da planlandı. Güral Afyon’da çocuklu ailelerin rahatı için özel aile odaları, açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, çocuk restoranı ve çok büyük bir eğlence merkezi bulunuyor. SPA ve termal merkezinde ise termal jakuziler, Türk hamamı, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar yer alacak.
Balo salonuna araç alınabilecek
Termal özelliklerin yanı sıra bir kongre merkezi olarak da hizmet verecek olan Güral Afyon’un farklı kapasitelerde toplam 13 toplantı salonu bulunuyor. Proje aşamasında yapılan planlamalar sayesinde toplam 1.500 kişi kapasiteye sahip balo salonuna araç alınması ve bu sayede otomobil lansmanı gibi aktivitelerin rahatlıkla yapılması mümkün olacak. (Kocatepe)

Sağlık turizmi için önemli bir adım

Güral Afyon Wellness & Convention’un tanıtım gecesinde yapılan konuşmalarda Afyonkarahisar ve Türkiye’nin özellikle sağlık turizminde önde gelmesi için çaba sarf edildiği vurgulandı

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada Afyonkarahisar ve Türkiye için saptadıkları hedefi açıkladı. Gür, “Termal turizme yeni bir anlayış getirmek amacıyla yola çıktık. Kendimize ilke edindiğimiz hizmet ve kalite anlayışını burada da sonuna kadar uygulayacağız. Türkiye’nin Turizm alanında Avrupa pazarında satılmasında çok büyük rol oynayan değerli dostumuz Sayın Hüseyin Baraner de bu akşam bizimle birlikte. Bugün otelimizi gezerken tesisimiz için ‘Burası Türk Termal Turizmi’nin rönesansı olacak’ ifadelerini kullandı. Kendisine güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyoruz. Biz termal turizm ve wellness konusunda üzerimize d��şen sorumluluğun bilin-cindeyiz ve her zaman bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz. Otelimizi ve Afyon’umuzu yurtiçi ve yurtdışında tanıtmaya, Afyon’u önemli bir destinasyon haline getirmeye çalışıyoruz. Otelimizin gelişmesi için bizlere vereceğiniz desteğe şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Sizleri ve sevdiklerinizi her zaman otelimizde görebilmeyi umuyoruz” dedi.
Personele
eğitim verildi
NG Hotels & Resorts Turizm Grup Koordinatörü Kamil Berk ise gurur duyulacak bir başarıya imza attıklarını belirtti. Berk, “Otelimizin temelini Mayıs 2010’da attık ve Allah izin verirse deneme açılışını Nisan ayında yapacağız, resmi açılışımız ise Mayıs ayında gerçekleşecek. Açıldığı tarihte, 265 kişiye istihdam sağlayacak olan otelimiz birçok ilki gerçekleştirdi: Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nafi Güral beyefendinin ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda personelimizin yüzde 60’a yakını ‘0’ tecrübe ile işe alındı ve tarafımızdan marka standartlarımız ve kurum kültürümüz doğrultusunda toplam 6710 gün eğitim gördüler. Kişi başı ortalama 25 güne denk gelmektedir. 70 bin metrekare kapalı alanı olan otelimizde konaklama kapasitemiz ikisi kral dairesi olmak üzere 82 daire ile, toplam 428 anahtardan oluşmaktadır” diye konuştu.
Geleneksel Afyon
lezzetleri de yer alacak
Otel hakkında ayrıntılı bilgi veren Berk, şöyle devam etti:
“Otelimiz, 9 bin metrekare SPA ve termal alanı ile gerek büyüklük, gerekse sunduğu imkanlar ve şıklığı ile sadece Türkiye’nin değil, içinde bulunduğumuz coğrafyanın da en iddialı tesisi olacak. 8 adet aile hamamı, bayan ve baylara ait termal havuzları ve hamamları, açık ve kapalı karma havuz-ları, 22 adet masaj odası ve uzman firma olan Romatem tarafından işletilecek fizyote-rapi merkezi ile bir çok yeni tesise örnek olacağımıza inanıyoruz. Ana restoranımız ile birlikte, otelde ko-naklayan konuklarımızın yanı sıra değerli Afyonlu misa-firlerimiz için çok sayıda ve değişik konseptlerde yiyecek içecek hizmet mekanlarımızı, birazdan gezerken göreceksiniz. Bunlardan Afyon Brasserie’den kısaca bahsetmek isterim. Afyon Braserie, uzun toplantı ve beyin fırtınaları sonucu özellikle sizler için tasarlandı. Otelin ana girişini kullanmaya gerek duymadan, direk dışarıdan girişi olan bu restoranımızda, Afyon’un geleneksel lezzetlerinin yanı sıra, damak tadınıza uygun şekilde mönümüzü oluşturmaya dikkat ettik. Sizler ve sizlerin misafirleri için tasarladığımız lokantamızı beğeneceğinize ve olumlu eleşti-rilerinizle de devamlı geliştireceğimize inanıyorum.”
Otel Müdürü Serdar Tütüncü de Güral Afyon Otel ile birlikte yeni bir dönemin başlayacağına inandığını kaydetti. 20 yıldır Afyonkarahisar’da olduğunu, bu süre içinde şehrin gelişmesine tanıklık ettiğini hatırlatan Tütüncü, Afyonkarahisar’da termal otel dönemini başlatan Yılmaz Oruç’a, Salim Pancar’a, Ali Korkmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. (Kocatepe)

İlk yatırım Kütahya’da

Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla 2012 yılında NG Hotels & Resorts adıyla çalışmalarını sürdürmeye başlayan Grup, turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya’da Güral Harlek Thermal Resort & SPA’yı hizmete açarak başladı. Ardından 2008 yılında Sapanca’da Güral Sapanca Wellness & Convention otelini açan NG Hotels & Resorts, burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla bir yıl içinde 6 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye’de 6 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaştı.
Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels & Resorts, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle çok yakında zincirin üçüncü halkası olan Güral Afyon Wellness & Convention’ı hizmete açmayı planlıyor. Türkiye’nin en büyük termal oteli olan Güral Afyon Wellness & Convention’ı Mayıs ayında açmayı hedefleyen NG Hotels & Resorts, 2012 yılı içerisinde halen proje aşamasındaki Güral Samsun otelinin inşasına başlamayı planlıyor.

Özdilek’ten
Güral’a övgü

Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin sahibi, işadamı Hüseyin Özdilek, Güral Afyon Otel’den övgüyle söz etti. Nafi Güral’a hitaben konuşan Özdilek, “Sizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir otel olmuş. Böyle bir otel Bursa’da bile yok. Bu bir vizyon meselesi” dedi.

Bakmadan Geçme