Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termal tesislere “korona” denetimi

Termal tesislere “korona” denetimi

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü personeli termal tesislerde koronavirüs denetiminde bulundu

 

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimler devam ediyor.
Halka hizmet veren kurum ve kuruluşları belirli aralıklarla denetleyen ekipler, denetimler kapsamında işletmelerin tedbir kurallarına uyup uymadıkları kontrol ederek varsa tespit ettikleri eksikliklerin giderilmesi yada yanlış uygulamaların düzeltilmesi yönünde uyarılarda bulunuyorlar.
İl Sağlık Müdürlüğü denetim personeli ve diğer paydaş kurum temsilcilerinden oluşan denetim ekipleri, tatil dönemi ve Afyonkarahisar’ın termal merkezi olması nedeniyle, kentte tatillerini geçirecek olan vatandaşların sağlıklı bir tatil geçirmesi için termal tesis ve konaklama yerlerinde denetimde bulundular. Denetimler kapsamında gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığı kontrol edilerek hem vatandaşların hem de işletmelerin uyması gereken kurallar tekrar hatırlatıldı. İl merkezi yanında İlçelerde de yürütülen denetimlerde de, diğer işletmeler denetlenerek tedbirler konusunda uyarılarda bulunuldu.
İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerin devam edeceği kaydedildi.