• Haberler
  • Genel
  • Termal otellerde yıldızlar geçidi – Kocatepe Gazetesi

Termal otellerde yıldızlar geçidi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın beş yıldızlı termal otelleri Kurban Bayramı’nın üçüncü gecesinde yıldızların yaptığı programlara ev sahipliği yaptı Afyonkarahisar’ın ilk termal tesisi olma özelliğine sahip Oruçoğlu Termal Otel'in Kurban Bayramı Gala Gecesi’nde şair, yazar ve sanatçı Latif Doğan sahne aldı. Doğan hayranları ve program izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Afyon NG Güral Otel’de Kurban Bayram’na özel olarak gerçekleştirilen [&hellip]

Termal otellerde yıldızlar geçidi

Afyonkarahisar’ın beş yıldızlı termal otelleri Kurban Bayramı’nın üçüncü gecesinde yıldızların yaptığı programlara ev sahipliği yaptı

Afyonkarahisar’ın ilk termal tesisi olma özelliğine sahip Oruçoğlu Termal Otel’in Kurban Bayramı Gala Gecesi’nde şair, yazar ve sanatçı Latif Doğan sahne aldı.
Doğan hayranları ve program izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Afyon NG Güral Otel’de Kurban Bayram’na özel olarak gerçekleştirilen programda 6 Ekim Pazartesi gecesi Selami Şahin sahne aldı.
Şahin’in otelin Manolya Salonu’nda gerçekleştirdiği programına ilgi yoğundu. Budan Termal Otel’de Türkan Kandralı Fasıl heyetinin programında otel konukları gönüllerince eğlenme fırsatını buldu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme