Termal hat pilot durak olmak istiyor

S.S 33 Nolu Termal Taşıyıcılar Kooperatif yönetimininin verdiği iftar yemeği sonrası yapılan sohbette termal minibüs durağının pilot durak seçilerek belirli bir süre otobüs şeklinde hizmet vermesinin yararlı olacağı düşüncesi paylaşıldı. Durak sakinleri toplu taşımacılığa bu şekilde olumlu katkı sunmak istediklerini gündeme getirdi S.S 33 Nolu Termal Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi 10 Ağustos Cuma günü Ömer Termal [&hellip]

Termal hat pilot durak olmak istiyor

S.S 33 Nolu Termal Taşıyıcılar Kooperatif yönetimininin verdiği iftar yemeği sonrası yapılan sohbette termal minibüs durağının pilot durak seçilerek belirli bir süre otobüs şeklinde hizmet vermesinin yararlı olacağı düşüncesi paylaşıldı.

Durak sakinleri toplu taşımacılığa bu şekilde olumlu katkı sunmak istediklerini gündeme getirdi

S.S 33 Nolu Termal Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi 10 Ağustos Cuma günü Ömer Termal Tatil köyünde bir iftar yemeği verdi. Minibüsçüler iftar yemeğinde biraraya gelme imkanı buldu.
Termal Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Yağşi, iftar yemeği ile mübarek Ramazan ayında durak sakinleri ile birlikte iftar açmak istediklerini söyledi. Yoğun ve stresli iş ortamının dışında iftar yemeği vesilesi ile de olsa biraraya gelmeyi amaçladıklarını belirten Yağşi, kooperatif yönetimi olarak davetlerine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti. Yemek sonrası çay sohbetinde termal minibüs durağının pilot durak seçilerek belirli bir süre otobüs olarak hizmet verebileceği konusu gündeme geldi. Toplu taşımada minibüsçülüğün randımanlı olmadığını dile getiren kooperatif üyeleri ilgili ve yetkili çevrelerinde katkısı ile hem vatandaş hem de bu hizmeti sunan kişilerin daha verimli ve huzurlu şekilde çalışabileceği görüşü üzerinde konuştular. S.S 33 Nolu Termal Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimince verilen yemeğe; Kooperatifin 32 üyesi, 25 şoför, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mevlüt Ülker, EKKK Başkan Yardımcısı Çetin Akyol, Zabıta Müdürü Turhan Gedikkaya katıldı.
Haber: Burcu Aydın

Bakmadan Geçme