Termal bölge yolları için 1 MİLYONLUK ödenek

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, turizm amaçlı, çevre düzenlemesi ve alt yapı uygulamalarına ilişkin mali yardım kapsamında Afyonkarahisar Ömer-Gecek Termal Turizm merkezi sınırları içinde bulunan, kale kesitli parke taşı ve yol düzenlemesi için 2018 bütçesinde 1 milyon liralık ödeneğin Erkmen ve Yaylabağı Belediyelerine aktarımı için protokol imzalandığını bildirdi.İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet [&hellip]

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, turizm amaçlı, çevre düzenlemesi ve alt yapı uygulamalarına ilişkin mali yardım kapsamında Afyonkarahisar Ömer-Gecek Termal Turizm merkezi sınırları içinde bulunan, kale kesitli parke taşı ve yol düzenlemesi için 2018 bütçesinde 1 milyon liralık ödeneğin Erkmen ve Yaylabağı Belediyelerine aktarımı için protokol imzalandığını bildirdi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ve Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ile protokolleri ayrı ayrı imzaladı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, “Bu ödeneklerin yatırımların sağlanmasında en başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Valimiz Mustafa Tutulmaz’ı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ise, “Bu yardımın Belediyemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Bakanlık Çalışanlarına, AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Hüseyin Sezen’e, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Mehmet Tanır ve personeline kasaba halkımız adına şükranlarımı sunarım.” dedi.

Bakmadan Geçme