• Haberler
  • Genel
  • TEOG’da Türkiye birincileri Hoca Ahmet Yesevi’den

TEOG’da Türkiye birincileri Hoca Ahmet Yesevi’den

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’ndan yapılan açıklamada TEOG sınav sonuçlarına göre okulun başarı geleneğini bu sınavda da sürdürdüğü bildirildi. Türkiye birinciliği derecesini yakalayan öğrencilerin yanında sadece bir yanlışı olan öğrenciler de var 2014 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınav sonuçları Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Rehberlik birimince değerlendirildi. İki oturumda yapılan sınavda okulun öğrencilerinden Ceyda Çengelci, [&hellip]

TEOG'da Türkiye birincileri Hoca Ahmet Yesevi'den

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’ndan yapılan açıklamada TEOG sınav sonuçlarına göre okulun başarı geleneğini bu sınavda da sürdürdüğü bildirildi. Türkiye birinciliği derecesini yakalayan öğrencilerin yanında sadece bir yanlışı olan öğrenciler de var

2014 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınav sonuçları Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Rehberlik birimince değerlendirildi.
İki oturumda yapılan sınavda okulun öğrencilerinden Ceyda Çengelci, Berke Ateş, Yunus Taşyürek, Sabire Betül Çınar, Bilge Memiş, Tarık Enes Kaynak tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldular. Öte yandan sınavda; Ömer Erdem Ahsen, Fatma Turan, Berk Bostanoğlu, Ebrar Eleren, Ceyda Büyüker, Zeynep Şekersoy, Rabia Nur Güçlüer, Ece Uslu, İlayda Yıldırım, Sıla Beyza Özmen, Enes Selek, Hasan Berk Küçük, Buğrahan Türk, İpek Köksü ise sadece bir yanlış yaptılar.
Öğrencilerinin başarılarının devamını dileyen Okul Müdürü Abdullah Demir, okulunun her yıl artarak süren başarısının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Demir sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerimizin başarıları bizi onurlandırıyor. Bu başarıların arkasında kazanmak kelimesi yerine başarmak felsefesi yatıyor. Biz öğrencilerimizi sadece sınava hazırlamıyoruz. Çünkü biliyoruz ki gerçek başarı 120 soru çözmek değildir. Bizler, öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilmeleri için onların tüm duyularına hitap eden eğitim modelleri geliştiriyor; bu modellerle çocuklarımızın iyi eğitim almasını sağlıyoruz. Sonuçta akademik başarıların yanı sıra hayatta da başarılı olabilen, öğrenmeyi seven, girişimci, kendine güvenen ve sosyal hayatta da başarılı nesiller yetişiyor.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme