• Haberler
  • Genel
  • TEOG'da başarı ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

TEOG'da başarı ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'ndan önce verdiği 'Başarılı öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edeceğim' sözünü tuttu. Işıklı, TEOG'da başarı elde eden Fadime Erzincanlı, Büşra Elen ile Ayşe Nur Ağar'a dizüstü bilgisayar hediye [&hellip]

TEOG’da başarı ödüllendirildi

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’ndan önce verdiği “Başarılı öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edeceğim” sözünü tuttu. Işıklı, TEOG’da başarı elde eden Fadime Erzincanlı, Büşra Elen ile Ayşe Nur Ağar’a dizüstü bilgisayar hediye etti.
BELDE’YE GURUR YAŞATTILAR
Düzağaç Belediye Başkanlığı makamında konuyla ilgili bir açıklama yapan Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Beldemize gurur yaşatan öğrencilerimize teşvik amaçlı hediyeler aldık. Başarıda okul müdürlerinin, öğretmenlerin ve velilerin de payı var. Herkese teşekkür ederiz” dedi.
TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE MÜJDE
Başarılı öğrencilere destek olmayı sürdüreceklerini aktaran Işıklı, takdir alan öğrencilere de bir müjde verdi. Işıklı, “Lise öğrencilerimize bir söz veriyoruz. Düzağaç’ta oturan ve lisede takdir alan öğrencilerimiz, takdir belgesi ile Belediyemiz’e başvuracak. Biz öğrencimizin okuduğu okullardan da takdir belgesini teyit ettiğimizde öğrencimizden takdir belgesinin ve nüfus cüzdanının fotokopisini isteyeceğiz. Sonra da öğrencilerimizin Afyon’a gidişinde kullanılmak üzere paso kartı vereceğiz. Böylece takdir alan lise öğrencilerimiz, ulaşımdan ücretsiz yararlanacak” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme