Tenisin şampiyonları belli oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Yarışmaları sona erdi   14 Mart'ta başlayan Küçükler ve Yıldızlar Tenis İl Birinciliği müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi Tenis Kortlarında yapıldı. Müsabakalar sonucunda küçük kızlar grubunda TED Afyon Koleji Özel Ortaokulu, küçük erkekler grubunda Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Yarışmaları sona erdi

14 Mart’ta başlayan Küçükler ve Yıldızlar Tenis İl Birinciliği müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi Tenis Kortlarında yapıldı.
Müsabakalar sonucunda küçük kızlar grubunda TED Afyon Koleji Özel Ortaokulu, küçük erkekler grubunda Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, yıldız erkekler grubunda Özel Afyon İstek Ortaokulu, yıldız kızlar grubunda ise Bahçeşehir Koleji birinci oldu.
MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyaları ve kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen tarafından verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de müsabakalara katılan ve ödül almaya hak kazanan sporcuları tebrik ederek, spor hayatlarında başarılar diledi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme