• Haberler
  • Spor
  • Tenis’in şampiyonları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Tenis’in şampiyonları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Tenis müsabakaları büyük çekişmeye sahne olurken müsabakalar Afyonkarahisar Spor Kompleksi içerisinde bulunan Kapalı Tenis Kortları’nda oynandı. Okul Sporları Yıldızlar Tenis müsabakalarında Kızlar kategorisinde Kocatepe Ortaokulu birinci, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ikinci ve Osmanbey Koleji üçüncü oldu.Yıldız Erkeklerde, birinci Oruçoğlu Ortaokulu, ikinci Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu olurken üçüncü de Osmanbey Koleji [&hellip]

Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Tenis müsabakaları büyük çekişmeye sahne olurken müsabakalar Afyonkarahisar Spor Kompleksi içerisinde bulunan Kapalı Tenis Kortları’nda oynandı. Okul Sporları Yıldızlar Tenis müsabakalarında; Kızlar kategorisinde Kocatepe Ortaokulu birinci, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ikinci ve Osmanbey Koleji üçüncü oldu.
Yıldız Erkeklerde, birinci Oruçoğlu Ortaokulu, ikinci Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu olurken üçüncü de Osmanbey Koleji olmayı başardı.
Küçükler tenis müsabakalarında; Küçük Kızlarda Bahçeşehir Koleji birinci, Osmanbey Koleji ikinci, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu üçüncü ve Oruçoğlu Ortaokulu dördüncü oldu.
Küçük Erkeklerde Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu birinci olurken TED Koleji ikinci, Bahçeşehir Koleji üçüncü ve Oruçoğlu Ortaokulu dördüncü oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme