• Haberler
  • Genel
  • Tenis turnuvası sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Tenis turnuvası sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Küçükler ve Minikler kategorilerinde yarışmaya katılan tenisçiler elde ettikleri başarılarla okullarını iyi bir şekilde temsil ettiklerini gösterdiler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 18-19 Mart tarihleri arasında düzenlediği Okullar Arası Tenis Turnuvaları'nda Küçük Kızlar Tenis maçları sonunda 1'inci Osmanbey Koleji, 2'nci Kocatepe Ortaokulu olmayı başardılar. 3'üncü Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu olurken Oruçoğlu Ortaokulu 4'üncü olmaya [&hellip]

Tenis turnuvası sona erdi

Küçükler ve Minikler kategorilerinde yarışmaya katılan tenisçiler elde ettikleri başarılarla okullarını iyi bir şekilde temsil ettiklerini gösterdiler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 18-19 Mart tarihleri arasında düzenlediği Okullar Arası Tenis Turnuvaları’nda Küçük Kızlar Tenis maçları sonunda 1’inci Osmanbey Koleji, 2’nci Kocatepe Ortaokulu olmayı başardılar. 3’üncü Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu olurken Oruçoğlu Ortaokulu 4’üncü olmaya hak kazandı. Küçük Erkeklerde 1’inci Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu olurken, 2’nci Kocatepe Ortaokulu oldu. Müsabakalarda Oruçoğlu Ortaokulu 3’üncülüğü elde ederken 4’üncü ise Osmanbey Koleji oldu.
Minik Kızlar kategorisinde TED Koleji 1’inci oldu. Tenis Turnuvası’nda 2’nci olan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nu 3’üncü olarak Osmanbey Koleji takip etti.
Minik Erkeklerde de 1’inci Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu, 2’nci TED Koleji olurken 3’üncü de Osmanbey Koleji olmaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme