Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temsilcimiz yarı finalde

Genç Kızlar A kategorisi

Genç Kızlar A kategorisi B Grubu’nda mücadele eden Özel Afyon Limit Anadolu Lisesi kendi Grubu’nda oynadığı tüm maçları kazanarak birinci oldu ve yarı finale gitmeye hak kazandı

18-21 Şubat’ta Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen müsabakalara Genç Kızlar A’da 8 takımdan oluşan 96 sporcu, Genç Erkekler A’da ise 11 takımdan oluşan 132 sporcu katıldı.
Tınaztepe Spor Salonu’nda yapılan Basketbol Genç Erkekler müsabakaları A, B ve C gruplarında yapıldı. A grubunda Özel Öbek Bayraklı Boğaziçi Anadolu Lisesi, B grubunda Özel Antalya Final Akademi Anadolu Lisesi ve C grubunda Bursa Özlüce Doğa Anadolu Lisesi grup birincisi oldu.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yapılan Basketbol Genç Kızlar müsabakalarında A grubunda Özel Eskişehir Çağdaş Fen Lisesi, B grubunda ise Özel Afyon Limit Anadolu Lisesi grup birincisi oldu. C grubunda ise A ve B gruplarında en iyi ikinciler karşılaştı. Yapılan müsabaka sonucunda Alanya Lisesi rakibi Burdur Spor Lisesi’ni son saniyede 45-44 mağlup ederek grup birincisi oldu.
Dereceye giren sporculara katılım belgesi ve madalyaları Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Temsilcisi Veli Serkan Kömürcü, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Kılınç tarafından takdim edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de katılım gösteren tüm takımlara teşekkür ederek, grup birincisi olan takımlara yarı finallerde başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti