Temsilcimiz, Bölge Finali’nde ikinci oldu

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca Kadın Çiftçilere götürülen eğitim-yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda kadın çiftçilerin performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu artırmak amacıyla 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması' bölge finali Karaman ilinde yapıldı. Bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı İl Birincisi olan Sadıkbey köyünden kadın çiftçi Şerife Tanış temsil [&hellip]

Temsilcimiz, Bölge Finali'nde ikinci oldu

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca Kadın Çiftçilere götürülen eğitim-yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda kadın çiftçilerin performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu artırmak amacıyla “Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması” bölge finali Karaman ilinde yapıldı.
Bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı İl Birincisi olan Sadıkbey köyünden kadın çiftçi Şerife Tanış temsil etti. Yarışmaya Karaman, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Antalya, Ankara ve Eskişehir illerinden kadın çiftçiler katıldı.
Böyle güzel bir yarışmaya katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu, yarışmaya hazırlanmasında büyük katkıları olan İl Tarım Müdürlüğü ve personeline çok teşekkür ettiğini belirten kadın çiftçi Şerife Tanış, bölge finalinde ikinci olarak 2 bin TL ödül ve çeşitli hediyeler aldı.

Bakmadan Geçme