• Haberler
  • Genel
  • Tempo, çalışan sayısını 850'ye çıkaracak

Tempo, çalışan sayısını 850'ye çıkaracak

Tempo Çağrı Merkezi, Afyonkarahisar'daki 600 çalışanına 250 kişi daha katacak. Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, Afyonkarahisar'ı çok önemsediklerini söyledi Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, Anemon Otel'de basın toplantısı düzenleyerek gelecek planlarını paylaştı. Akar, Afyonkarahisar'ı çök önemsediklerini belirterek '”http://m.kocatepegazetesi.com/”En büyük lokasyonumuz Afyonkarahisar 600 kişiyle istihdama devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar 250 yeni [&hellip]

Tempo, çalışan sayısını 850’ye çıkaracak

Tempo Çağrı Merkezi, Afyonkarahisar’daki 600 çalışanına 250 kişi daha katacak. Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, Afyonkarahisar’ı çok önemsediklerini söyledi

Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, Anemon Otel’de basın toplantısı düzenleyerek gelecek planlarını paylaştı. Akar, Afyonkarahisar’ı çök önemsediklerini belirterek “”http://m.kocatepegazetesi.com/”En büyük lokasyonumuz Afyonkarahisar 600 kişiyle istihdama devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar 250 yeni alım daha yapıyor olacağız. Yeni yaptığımız anlaşmalar neticesinde İnsan Kaynakları departmanı İş-Kur desteğiyle birlikte yoğun bir şekilde şu anda çalışıyor. Tahmin ediyorum yıl sonuna varmadan 250 yeni istihdamla birlikte 850 çalışan sayısına Tempo ulaşmış olacak. Çağrı merkezi sektörünün son bir kaç yıldır en hızlı büyüyen firmasıyız” dedi.
EN ÖNEMLİ YATIRIM KURUMSALLAŞMA
Kurumsallığı ön planda tuttuklarını kaydeden Akar, “2 yıldır kurumsallaşmaya çok önemli yatırım yaptık. Çünkü şunu biliyoruz ki bu kadar hızlı bir büyümeyi çoklu lokasyonda hizmet vermeyi ve bu kadar dağınık lokasyonlarda organizyonu bu kadar müşteriyle farklı iş tipleriyle yürütebilmek ancak kurumsal yönetim ilkeleriyle yönetilen bir yapıyla mümkün. Dolayısıyla biz en önemli yatırımımızı aslında son iki yılda kurumsal yönetim ilkeleriyle yönetmeye yaptık” ifadelerini kullandı. Cemal Akar, merdiven altı olarak tabir edilen çağrı merkezlerine karşı da gerekli uyarıları Sanayi Bakanlığı’na yaptıklarını belirtti.
İRTİBAT BÜROSU KURULACAK
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç da tempo çağrı merkezinin alacağı bu 250 kişilik kurs meslek eğitim kursu açacaklarını söyledi. Ünlüyalvaç, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kurslara katılan kursiyerlerin günlük cep harçlıkları genel sağlık sigortaları kurumumuz tarafından yapılmaktadır. Çağrı merkeziyle İş-Kur ortaklaşa Afyonkarahisar’ın en işlek yerlerinde irtibat bürosu kuracağız. Bu irtibat bürosuna direkt akşam belirli geç saate kadar çalışacaklar. Orada öğrencilerde dahil olmak üzere müracaat ederek bu kurslara katılmasını ve direk işe girmelerini temin etmek amacını güdüyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

50 MİLYON LİRALIK CİRO
2013 yılında yüzde 40 büyüyerek cirosunu 50 milyon TL.’ye çıkaran Tempo Çağrı Merkezi, Afyon’a sağlayacağı yeni istihdamlarla daha da fazla büyümeyi hedefliyor. Tempo, İstanbul, Afyon ve Şanlıurfa’dan sonra Batman’da da 300 kişiye istihdam ve kariyer imkanı sağlayacak.

Bakmadan Geçme