Tempo Çağrı Merkezi’nden eğitime destek

Tempo Çağrı Merkezi'nin Afyonkarahisar'daki 'Kardeş Okul'u Kızıldağ İlköğretim Okulu için başlattığı 'Bir Kalem Bir Defter' kampanyası tamamlandı. Tempo çalışanlarının yoğun ilgi gösterdikleri kampanya sonucu elde edilen hediyeler minik öğrencileri oldukça mutlu etti Afyonkarahisar’da hizmet veren Tempo Çağrı Merkezi, çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. Bu çalışmalardan biri olan 'Bir Kalem Bir Defter' Kampanyası [&hellip]

Tempo Çağrı Merkezi'nden eğitime destek

Tempo Çağrı Merkezi’nin Afyonkarahisar’daki ‘Kardeş Okul’u Kızıldağ İlköğretim Okulu için başlattığı ‘Bir Kalem Bir Defter’ kampanyası tamamlandı. Tempo çalışanlarının yoğun ilgi gösterdikleri kampanya sonucu elde edilen hediyeler minik öğrencileri oldukça mutlu etti

Afyonkarahisar’da hizmet veren Tempo Çağrı Merkezi, çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. Bu çalışmalardan biri olan “Bir Kalem Bir Defter” Kampanyası ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Tempo Çağrı Merkezi’nin Afyonkarahisar’daki ‘Kardeş Okul’u Kızıldağ İlköğretim Okulu için başlattığı kampanya çalışanlar tarafından büyük ilgi ve destek gördü.
Çalışanların maddi destek vererek ya da kırtasiye malzemesi alarak katıldıkları kampanya sonunda elde edilen gelirle öğrenciler için kalem, defter, boyama setleri gibi kırtasiye malzemeleri, okul çantası, hikâye kitabı, ısıtıcı ve ayakkabı temin edildi.
Kampanya dahilinde alınan hediyeler öğrencilere Tempo Çağrı Merkezi çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı bir organizasyonla teslim edildi. Tempo ailesi yüzlerce minik öğrenciyi mutlu etmenin gurur ve sevincini hep birlikte yaşadı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme