Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tempo Çağrı Merkezi’nde 19 engelli kursa başladı

İŞKUR İl Müdürlüğü, Tempo

İŞKUR İl Müdürlüğü, Tempo Çağrı Merkezi işbirliği ile hazırlanan İş Başı Eğitim Programı dün başladı. Program kapsamında 2 ay süreli eğitim alacak toplam 119 kişiden 19’unu engelliler oluşturuyor

İŞKUR İl Müdürlüğü, Tempo Çağrı Merkezi’nce ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında toplam 119 kişiden, 10’u görme engelli olmak üzere 19 engellinin İş Başı Eğitimine katılımı Çağrı Merkezi’nde gerçekleştirilen program başlangıcı ile basına tanıtıldı.
“119 KİŞİ EĞİTİM ALACAK”
İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya, İŞKUR ve Tempo Çağrı Merkezi ile birlikte İş Başı Eğitim Programı gerçekleştireceklerini söyledi. Müşteri Hizmetleri Görevli Asistanı Programının 1 Kasım tarihinde başlayıp iki ay süreceğini belirten Karakaya, “İş Başı Eğitim Programında toplam 119 kişi iş başı yapacak. Toplam 119 iş başı yapan kişinin içerisinde 19 engelli kardeşimiz bulunmaktadır. Çalışanların günlük 77 TL 70 kuruşluk ücretleri, Genel Sağlık Sigortası, İş Kazası ve Meslek Hastalığı ücretleri bu süre içerisinde İŞKUR tarafından karşılanacaktır. İlimizde istihdama katkı sağlayan TEMPO Çağrı Merkezi İş Süreçleri Yönetimi Şirketine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Şube Başkanı Hakan Erdoğan’a süreçte bize verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
“BİR GÖRME ENGELLİ İŞE BAŞLADI”
Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan, İŞKUR yöneticilerine derneklerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Altı Nokta Körler Derneği Şubesi’nden İş Başı Eğitim Programı kapsamında 10 görme engellinin Müşteri Temsilci Asistanı eğitimi alacağını açıklayan Erdoğan, “Görme engelli kardeşlerimiz iş bulma konusunda bazı sıkıntılar yaşıyorlar. İnşallah Tempo Çağrı Merkezi aracılığıyla bu sıkıntı bir nebze aşılmış olacaktır. Daha önce de gerçekleştirilen İş Başı Eğitimine iki görme engelli kardeşimiz katılmıştı. Bu arkadaşlarımızdan bir tanesi 1,5 ay önce işe başladı. Tüm emek sahiplerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“SAYISI 700’Ü AŞAN ÇALIŞANLA ŞEHRE DEĞER KATILDI”
Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Emre Sarısoy, 2009 yılından beri Afyonkarahisar’da çağrı merkezi sektöründe faaliyet gösterdiklerini kaydederek şöyle konuştu:
“Tempo Çağrı Merkezi olarak sayısı 700’ü aşan çalışanımızla Afyonkarahisar için önemli bir değer yarattığımızı düşünüyoruz. 1 Kasım itibariyle yeni açtığımız İş Başı Eğitim Sınıflarıyla birlikte 119 kişiye iş imkânı sağladığımızı bu vesile ile kıvançla belirtmek isterim. 119 kişiden 19’u engellidir. Bu süreçte bizim yanımızda olan İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya’ya, Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan’a ve Sakatlar Derneği Şube Başkanı Faruk Özkara’ya çok teşekkür ediyorum. Herkes için hayırlı olsun.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti