• Haberler
  • Genel
  • Temizlik ürünü ve çamaşırhane bu mağazada buluştu

Temizlik ürünü ve çamaşırhane bu mağazada buluştu

Afyonkarahisar’da temizlik hizmeti verecek yeni bir mağaza açıldı. 'Temel Temizlik ve Çamaşırhane' adını taşıyan temizlik mağazasında temizlik ürünlerinin yanı sıra çamaşırhane hizmeti de verilecek. Açılış nedeniyle fiyatlarda kısa bir süre yüzde 10’luk indirim uygulanacak Dumlupınar Mahallesi Yüzbaşı Bayburtlu Caddesi Genelioğlu Apartmanı girişinde yeni bir temizlik mağazası açıldı. 2012 yılında İhsan Temel tarafından kurulan Temel Hayvancılık [&hellip]

Temizlik ürünü ve çamaşırhane bu mağazada buluştu

Afyonkarahisar’da temizlik hizmeti verecek yeni bir mağaza açıldı. “Temel Temizlik ve Çamaşırhane” adını taşıyan temizlik mağazasında temizlik ürünlerinin yanı sıra çamaşırhane hizmeti de verilecek. Açılış nedeniyle fiyatlarda kısa bir süre yüzde 10’luk indirim uygulanacak

Dumlupınar Mahallesi Yüzbaşı Bayburtlu Caddesi Genelioğlu Apartmanı girişinde yeni bir temizlik mağazası açıldı. 2012 yılında İhsan Temel tarafından kurulan Temel Hayvancılık ve Tarım Limited Şirketi’ne bağlı olarak çalışan Temel Temizlik ve Çamaşırhane’de, temizlik ürünleri, kağıt gurubu, kimya-deterjan grubu fırça grubunun satışları ve temini gerçekleştirilecek.
Ev hanımları ve
öğrenciler için fırsat
Temizlik mağazasının bir diğer özelliği ise, şirketin ortağı Fatma Özçam tarafından çamaşırhane hizmeti ve-rilecek olması. Mağazanın üst katındaki çamaşırhanede, normal durumlarda aynı anda 16 kilogram, yoğun durumlarda aynı anda 20 kilogramı aşkın çamaşır yıkanacak. Öğrencilere ve ev hanımlarının rağbet göstermesi beklenen bu hizmetin yanı sıra kurulama ve ütüleme hizmeti de sunulacak. Her müşterinin çamaşırlarının ayrı ayrı yıkanacağı çamaşırhane hizmeti kapsamında çamaşırlar evden alınıp, yıkanıp yine evlere gönderilebilecek.
Bir çok hizmet
verilecek
Öte yandan Temel Temizlik ve Çamaşırhane’nin hizmetleri arasında profesyonel ekibi ile apartman-merdiven temizliği, cam temizliği, inşaat sonrası temizliği, büro temizliği, ev temizliği de bulunuyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme