• Haberler
  • Gündem
  • Temizlik işçileri eğitimden geçti – Kocatepe Gazetesi

Temizlik işçileri eğitimden geçti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park-Gün Taşımacılık işbirliğiyle Afyonkarahisar 2. Bölge Temizlik İhalesi kapsamında sahada görev yapan 148 temizlik personeline 16 saat İSG Eğitimi, 24 saat Mesleki Eğitimi olmak üzere toplam 40 saatlik eğitim verildi. Eğitim sonunda düzenlenen törenle 148 temizlik işçisine sertifikaları dağıtıldı.ARTIK ZORUNLUTemizlik İşleri Müdürü Serhat Düzağaç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park-Gün Taşımacılık işbirliğiyle Afyonkarahisar 2. Bölge Temizlik İhalesi kapsamında sahada görev yapan 148 temizlik personeline 16 saat İSG Eğitimi, 24 saat Mesleki Eğitimi olmak üzere toplam 40 saatlik eğitim verildi. Eğitim sonunda düzenlenen törenle 148 temizlik işçisine sertifikaları dağıtıldı.
ARTIK ZORUNLU
Temizlik İşleri Müdürü Serhat Düzağaç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 13 Temmuz 2013 tarih ve 28706 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik kapsamında belirtilen tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışan personellere Mesleki Eğitim alma zorunluluğu getirildiğini, bu kapsamda çalışan temizlik işçilerine iş güvenliği ve mesleki eğitim konularında eğitim aldırıldığını ifade etti.

Bakmadan Geçme