Temizliğin 'Rota'sı – Kocatepe Gazetesi

İşadamı Hüseyin Özharputlu'nun sahibi olduğu Rota Makine, Afyonkarahisar'da temizlik sektöründe öncü oldu İşadamı Hüseyin Özharputlu, Rota Makine ile adından söz ettiriyor. Özharputlu, ülkede ilk kez mermer silim makinesi ürettiklerini belirtti. Hüseyin Bey bize firmanızı tanıtır mısınız?1997 yılında endüstriyel temizlik sektörüne giren firmamız temizlik endüstrisinde bazen yenilikleri takip ederek bazen de yeniliklere öncülük ederek ülke genelinde [&hellip]

Temizliğin “Rota”sı

İşadamı Hüseyin Özharputlu’nun sahibi olduğu Rota Makine, Afyonkarahisar’da temizlik sektöründe öncü oldu

İşadamı Hüseyin Özharputlu, Rota Makine ile adından söz ettiriyor. Özharputlu, ülkede ilk kez mermer silim makinesi ürettiklerini belirtti.
Hüseyin Bey bize firmanızı tanıtır mısınız?
1997 yılında endüstriyel temizlik sektörüne giren firmamız temizlik endüstrisinde bazen yenilikleri takip ederek bazen de yeniliklere öncülük ederek ülke genelinde sektör gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur. Kuruluşundan bu yana sektörel bilgi dağarcığını ve tecrübelerini büyüten firmamız her fırsatta bu birikimini paylaşma çabasında olmuştur. Böylece ülkemizin ve temizlik endüstrisinin hızla kalkınacağını düşünmekte ve bu bağlamda firma olarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde ifa etmeyi hedeflemekteyiz.
MERMER SİLİM
MAKİNESİ ÜRETİLDİ
Firmanızın ürünleri hakkında bilgi verir misiniz?
Firmamız endüstriyel temizlik makineleri yani okul, hastane temizleme makileri, halı yıkama, zemin yıkama makineleri, araba yıkama makineleri imalatı ve ithalatı yapmaktadır. Aynı zamanda ülkemizde ilk ve tek gezegen dişli ile çalışan mermer silim ve parlatma makinesi imalatı yapan firma olmamız da bize ayrı bir gururu yaşatmaktadır.
TEMİZLİKTE ÖNCÜ OLDU
Firma olarak değerleriniz nelerdir?
Öncelikle insana saygı, topluma saygı, müşteri memnuniyeti, hizmet performansı, ürün kalitesi ve sektördeki farklılığımızı, başarımızı sürdürebilmemizin temeli olan yenilikçilik en büyük değerlerimizdir. Her zaman işletmelerin içinde bulundukları toplumlara olumlu etki bırakabileceklerini ve bırakmaları gerektiğine inandık. Şirket kuruluşundan bu yana kalkınmanın yanında; toplumsal ve sektörel hayatın gelişiminde de öncülük rolünü üstlendik.
Vizyonumuz Türkiye’de güvenilir ve kaliteli hizmet sunan, müşterilerini ve insan kaynağını en değerli aktifi olarak kabul eden, köklü geçmişine yakışır şekilde sektörüne sürekli olarak fark ve değer yaratan, evrensel, saygın, Türkiye’de en çok tercih edilen lider bir firma olmaktır. Misyonumuz ise, etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmak, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm önerileri sunmak, geniş ürün ve hizmet yelpazesini ülkemizin her köşesine en hızlı ve en etkin şekilde taşımak, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğun bilincinde olup dünya standartlarında karlılık ve verimlilikle faaliyet göstermektir.
İş yeri adresiniz neresidir? Müşterileriniz size nasıl ulaşsın?
İmalathanemiz Afyon Organize Sanayi Bölgesi’nde, idari ofisimiz ise Afyon merkez Dumlupınar Mahallesi Osman Atilla Caddesi Duygu Apartmanı Kat:3 dür.
Telefon Numaralarımız: 221 11 11 – 221 11 12
Temizlik Makineleriyle İlgili İnternet Sitelerimiz:
Endüstriyel Temizlik Makineleri İçin; www.rotapazarlama.com
Silim ve Cilalama Makineleri İçin; www.odipar.com (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme