Telsizcilerde yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. Kongre’de konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, amatör telsizciliğin özellikle afetler sırasında kamu yararına gönüllü olarak çalıştıklarını söyledi Afyonkarahisar Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği’nin kongresi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Dernek Başkanı Harun Erin, kısa bir [&hellip]

Telsizcilerde yeni dönem

Afyonkarahisar Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. Kongre’de konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, amatör telsizciliğin özellikle afetler sırasında kamu yararına gönüllü olarak çalıştıklarını söyledi

Afyonkarahisar Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği’nin kongresi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Dernek Başkanı Harun Erin, kısa bir konuşma yaptı. Erin’in dernek üyelerine sunduğu faaliyet raporu, oybirliği ile kabul edildi.
İKİ LİSTE İLE BAŞLADI, TEK LİSTEYLE BİTTİ
Erin’in konuşmasından sonra kurulan divan başkanlığında seçimler faslına geçildi. İki liste olarak başlayan seçimlerde, yapılan müzakerelerle birlikte Harun Erin ve ekibi, yarıştan feragat kararı aldı.
Tek listeyle girilen seçimlerde, Dernek’in yönetimi şu şekilde oluştu:
Ahmet Akif Çetin, Ali Çelebi, Süleyman Özen, Emrah Ceylan, Nazmi Ekmekçioğlu.
Yedek Üyeler: Vahit Küçük, Harun Baykal, Fatih Müftüoğlu, Mesut Avcı, Mert Ayduğan.
MİLLETVEKİLİ ÜRÜN DE AMATÖR TELSİZCİ
Afyonkarahisar Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği kongresinde konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, telsizciliğin son derece önemli olduğunu söyledi. Ürün, muhtemel bir afet sırasında kamu yararı gözeten gönüllülerin, telsizler vasıtasıyla iletişimi ve haberleşmeyi sağladığına dikkat çekerek, bu davranışın takdir edilmesi gerektiğini söyledi. Kendisinin de bir amatör telsizci olduğunu aktaran Ürün, yeni seçilen yönetime başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme