Telek'te 5 bininci doğum heyecanı

Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi, 5 bininci bebek heyecanını yaşadı Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi'nde 5 bininci bebek doğdu. Bayat Devlet Hastanesi'nde işçi olarak çalışan Arif Karakuş ve Ayşe Karakuş'un çocukları olan Mustafa Ali, Hastane'nin 5 bininci bebeği oldu. ÖLÜM OLAYI HİÇ YAŞANMADIÖzel Telek Kadın Hastalıkları ve [&hellip]

Telek’te 5 bininci doğum heyecanı

Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi, 5 bininci bebek heyecanını yaşadı

Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi’nde 5 bininci bebek doğdu. Bayat Devlet Hastanesi’nde işçi olarak çalışan Arif Karakuş ve Ayşe Karakuş’un çocukları olan Mustafa Ali, Hastane’nin 5 bininci bebeği oldu.
ÖLÜM OLAYI HİÇ YAŞANMADI
Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Telek, Mustafa Ali’ye hastane olarak beşik hediye ettiklerini söyledi. Telek, “Hastane ekibi olarak 5 bin bebek doğurtturduk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. 5 bin doğumda anne ölümü yok. Çocuk ölümümüz yok. 2-3 tane biz sevk ettikten sonra kaybettiğimiz bebeğimiz vardır ama hastanemizde doğum esnasında kaybettiğimiz hiçbir bebeğimiz yok” dedi.
“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Telek, hastande büyük bir aile olduklarını kaydederek “Meslektaşlarımın, kadın doğum ve çocuk uzmanı arkadaşlarımın başarısıdır. Onların gayretidir. Ebelerimiz, hemşirelerimiz, anestesi uzmanlarımız biz bir aileyiz” diye konuştu.
“ÇOK MUTLUYUZ”
5 bininci bebek Mustafa Ali’nin annesi Ayşe Karakuş, “Bebeğim şanslı. Çok mutluyum” derken, bebeğin babası Arif Karakuş ise “Biz çok mutluyuz, Allah herkese bu duyguyu tattırsın” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme