Telekom'a dikkat – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 12. haftasında Türk Telekom'u konuk edecek. Maçta kazanmak isteyen Afyon Belediyespor'un galibiyet sayısı 3. Bu sayı 4'e çıkarmak isteyen Afyon Belediye düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Afyon Belediyespor bu önemli maçta dikkat etmesi gereken oyuncular Joshua Landesberg, Vlademir Stimac, Orlando Campbell ve Metin Türen. Landesberg ligin 22,1 [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 12. haftasında Türk Telekom’u konuk edecek. Maçta kazanmak isteyen Afyon Belediyespor’un galibiyet sayısı 3. Bu sayı 4’e çıkarmak isteyen Afyon Belediye düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Afyon Belediyespor bu önemli maçta dikkat etmesi gereken oyuncular Joshua Landesberg, Vlademir Stimac, Orlando Campbell ve Metin Türen. Landesberg ligin 22,1 ile sayı kralı. Stimac 8.9 ribaunt ile takımın ribaunt lideri. Orlando ise takımında asistte 5.4 ile yer alırken dikkatleri üzerine çeken başka isim oldu. Metin Türen ise 8 maçta 0.5 ortalama ile blok lideri durumunda.
Afyon Belediyespor’un Türk Telekom’u ağırlayacağı maç Pazar günü saat 13.00’te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme