Telek Doğum 23 Nisan geleneğini sürdürüyor

Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi tarafından her yıl organize edilerek geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8’ncisi yapılan 23 Nisan Çocuk Haftası Balosu hafta sonu gerçekleştirildi. Balo vesilesi ile hastanede doğan 6 bininci bebek ve 250'inci tüp bebeğin toplu yaş günü kutlamaları da gerçekleştirildi Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp [&hellip]

Telek Doğum 23 Nisan geleneğini sürdürüyor

Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi tarafından her yıl organize edilerek geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8’ncisi yapılan 23 Nisan Çocuk Haftası Balosu hafta sonu gerçekleştirildi. Balo vesilesi ile hastanede doğan 6 bininci bebek ve 250’inci tüp bebeğin toplu yaş günü kutlamaları da gerçekleştirildi

Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Telek, ulusal egemenliğin kolay kazanılmadığını söyledi. Dr. Telek, Türk Milleti’nin ulusal egemenliğin değerini çok iyi bilmeleri gerektiğini belirterek Allah’tan yeniden milli mücadele yapılması gereken günleri göstermemesini diledi. Türk milletini Allah’ın sevdiğine inandığını vurgulayan Telek, birlik, beraberlik ile Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yıkılmadan nice 23 Nisanların kutlanması dileğini ifade etti.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Afyonkarahisar Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Telek Bahçem Tesisi’nde düzenlediği çocuk balosu ile kutladı.
Bu yıl sekizincisi düzenlenen Çocuk Balosu’nun kendileri için önemli olduğunu belirten Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Telek, “Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği milli egemenlik bayramımızı idrak ediyoruz. Bizde Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp Bebek Merkezi olarak bu bayramımızı eskiden çocukluğumuzda olduğu gibi coşkulu şekilde çocuk balosu ile yapmak istedik. Hem çocuklarımızla hem de aileleriyle bir araya gelerek mutluluklarını paylaşalım istedik. Bu yıl etkinliğimizin sekizincisi yapıyoruz. Biz bunu hayatımız el verdiği sürece inşallah yapmaya devam edeceğiz. Bu bayram vesilesi ile bizde çocuklarımız kadar eğleniyor onlar kadar mutlu oluyoruz.” dedi.
6 BİNİNCİ DOĞUM, 250’İNCİ TÜP BEBEK
Op. Dr. Mehmet Telek, gelenekselleşen Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nin 23 Nisan Çocuk Balosu ile doğumlarını yaptırdıkları bebekler ve dünyaya gelen tüp bebeklerin gelişimlerini de izlediklerini söyledi. Hastanede bugüne kadar toplam 6 bin doğum yaptırdıklarını dile getiren Dr. Telek, “Şu anda 250 tane tüp bebeğimiz var. Bölgede bu hizmeti veren tek sağlık kuruluşuyuz. Uşak, Kütahya, Denizli, Akşehir, Burdur, Trabzon, Tekirdağ gibi yurdun her köşesinden ve yurt dışından gelen hastalarımız, tüp bebeklerimiz var.” diye konuştu.
NURTEN TELEK ÇOCUK KORUSU KURULDU
Gelenekselleşen Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nin 23 Nisan Çocuk Balosu’nda bir önceki yıl çeşitli müjdeler vereceklerini söylediklerini dile getiren Telek, “Geçen yıl gelenler hatırlayacaktır. Bu yıldan için müjdelerimiz olacak demiştik. Bu yıl rahmetli annemin adını taşıyan Nurten Telek çocuk korusunu, ve halk oyunları ekibini oluşturduk. Onlar da etkinliğimizde gösterilerini sundular. Özellikle çocuk korumuza tüm Afyonkarahisarlı ailelerin çocuklarını bekliyoruz. Koromuz tüm Afyonkarahisar’lı ailelere açıktır. Çocuklarını korumuza getirebilirler” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme