• Haberler
  • Asayiş
  • Telefon kablolarını çaldılar kıskıvrak yakalandılar

Telefon kablolarını çaldılar kıskıvrak yakalandılar

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi'ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.   Afyonkarahisar İl Jandarma [&hellip]

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kablo hırsızları yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri İscehisar İlçesi’ne bağlı Doğlat ile Çatağıl köyleri arasındaki Türk Telekom’a ait telefon kablolarının çalındığı yönündeki ihbarı değerlendirdi. Bölgede yapılan araştırma sonucu, Olukpınar Köyü girişinde Afyonkarahisar plakalı bir araçtan şüphelenilmesi üzerine araç durduruldu. Araçta bulunan S.Ş. ve M.K. isimli şüphelilerin üzerilerinde yapılan aramada, toplam 230 metre uzunluğunda birer metrelik boyutlarda kesilmiş bakır telefon kablosu ve 1 adet demir kesme makası ele geçirildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme