Teleferik şantiyesi 15 güne kurulacak

  Afyonkarahisar Belediye Meclisi Eylül ayı Toplantısına jeotermal ısınma sistemi AFJET'e yapılan zam ve Teleferik Projesi damgasını vurdu. Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri H. Hüsnü Taşer, Harun Sağlam, Murat Çelikbaş, Alaaddin Nakilcioğlu ve Bekir Lafçı, AFJET ısınma bedeline yapılan yüzde 75'lik zammın fazla olduğunu belirttiler. Konu hakkında Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Eylül ayı Toplantısına jeotermal ısınma sistemi AFJET’e yapılan zam ve Teleferik Projesi damgasını vurdu.

Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri H. Hüsnü Taşer, Harun Sağlam, Murat Çelikbaş, Alaaddin Nakilcioğlu ve Bekir Lafçı, AFJET ısınma bedeline yapılan yüzde 75’lik zammın fazla olduğunu belirttiler. Konu hakkında Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz Kasap ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de görüşlerini açıkladı.

“BELEDİYE’DE SİLAH TAŞIYAN YOK”

Öte yandan CHP’li Belediye Meclis Üyesi H. Hüsnü Taşer, bazı Belediye çalışanlarının kurum içerisinde silah taşıdıkları iddiasının doğru olup olmadığını sordu. Belediye içerisinde silah taşıyan personel olduğu iddiasını ilk kez H. Hüsnü Taşer’den duyduğunu belirten Mehmet Zeybek, “Bu iddiayı ilk defa sizden duyuyorum. Eğer böyle bir şey varsa gerekli tedbiri alırız sıkıntı yok. Böyle bir şeye müsaade etmeyiz.” dedi.

“AFJET DAHA ÖNCE ZAM YAPMAMIŞTI”

AFJET’in elektrik başta olmak üzere girdi fiyatlarındaki artışlar nedeniyle fiyat artırmak zorunda kaldığını belirten Zeybek, AFJET’le ilgili olarak yıllara sâri olarak geçmiş dönemlerden bugüne kadar ciddi bir fiyatlandırma tarifesi uygulanmadığını, artışın bundan da kaynaklandığını söyledi.

“15 EYLÜL’DE TELEFERİK ŞANTİŞESİ KURULACAK”

Teleferik işinin müteahhidinin kaçtığı yönünde söylentiler olduğunu soran H. Hüsnü Taşer’e Mehmet Zeybek, “Afyon’da birileri bulanık suda balık avlamaya çalışıyor. Buna müsaade etmeyiz. Bu ayın 15’de Teleferik Şantiyesi kurulacak.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberinin ayrıntıları yarın gazeteniz Kocatepe’de.

Bakmadan Geçme