Tekvando’nun şampiyonları belli oldu

Okul Sporları Tekvando Genç Kızlar ve Erkekler A kategorisinde yapılan müsabakalar tamamlandı. Maçlara yaklaşık 30 sporcu katılırken birinci olan sporcular grup müsabakalarına gitmeye hak kazandı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları’nda Tekvando Genç Kızlar ve Erkekler müsabakaları da tamamlandı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’ndaki tekvando salonunda [&hellip]

Okul Sporları Tekvando Genç Kızlar ve Erkekler A kategorisinde yapılan müsabakalar tamamlandı. Maçlara yaklaşık 30 sporcu katılırken birinci olan sporcular grup müsabakalarına gitmeye hak kazandı

Haber

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları’nda Tekvando Genç Kızlar ve Erkekler müsabakaları da tamamlandı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’ndaki tekvando salonunda yapılan müsabakalara çeşitli okullardan kız ve erkek olmak üzere yaklaşık 30 sporcu katıldı. Yapılan maçlar sonunda Melike Ersoy, Fatma Aksoy, Şerife Şahin, Nisa Güneş, Gül Arı, Nur Ezgü, Emine Durmuş, Emine Önder, Zeynep Ekici birinci olarak müsabakaları tamamladı.
Erkeklerde ise Melih Kutluay, Deniz Sara, Yunus Emre Erol, Muhammet Tuna, Mücahit Mehmet Arı, Mete Saraç ve Muhammet Süleyman Kılıç birinci oldu.
Maçlar sonunda birinci olan sporcular grup müsabakalarında mücadelelerine gitmeye hak kazandı.
Yapılan maçların ardından derece alan sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme