• Haberler
  • Genel
  • Tekvandocular Afyon'da yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Tekvandocular Afyon'da yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılan Anadolu Yıldızları Tekvando grup müsabakalarına 10 ilden 71 erkek, 69 bayan toplamda 140 sporcu katıldı 5-6 Mart tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapılan olan Anadolu Yıldızları Tekvando grup müsabakalarına 10 ilden 71 erkek 69 bayan toplamda 140 sporcu katıldı. Müsabakalardan önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş açılış konuşması yaptı. Katılan takımlara başarılar dileyen [&hellip]

Tekvandocular Afyon’da yarıştı

Afyonkarahisar’da yapılan Anadolu Yıldızları Tekvando grup müsabakalarına 10 ilden 71 erkek, 69 bayan toplamda 140 sporcu katıldı

5-6 Mart tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılan olan Anadolu Yıldızları Tekvando grup müsabakalarına 10 ilden 71 erkek 69 bayan toplamda 140 sporcu katıldı. Müsabakalardan önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş açılış konuşması yaptı. Katılan takımlara başarılar dileyen Kuş, karşılaşmaların fair play çerçevesinde geçmesini temenni ettikten sonra karşılaşmalar başladı. Müsabakalara Afyonkarahisar’da olmak üzere Adana, Antalya, Osmaniye, Karaman, Burdur, Kahramanmaraş, Hatay, Isparta ve Mersin’de dahil 10 ilden katılım gerçekleşti.
6 Mart tarihinde saat 16:00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş’un yaptığı konuşmadan sonra dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Bayanlar 33 kilogramda ve 47 kilogramda yapılan müsabakalarda dereceye giren Bayanlar 33 kiloda Adana birinci, Burdur ikinci, Isparta üçüncü ve Mersin dördüncü sırada yarışmayı tamamlayarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş’tan ödüllerini aldılar. Bayanlar 47 kiloda Mersin birinci, Karaman ikinci, Adana üçüncü ve Osmaniye dördüncü oldu. 47 kilogram’da dereceye giren sporculara ise ödüllerini Tekvando Federasyonu Gözlemcisi Ruveyda Abuş İnal verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme