Tekvando yaz kursları devam ediyor

Okulların açılış tarihi uzatıldığı için Yaz Spor Okulları’nda hizmet veren Tekvando kursları devam ediyor Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Yaz Spor Okulları’nda Tekvando kursları devam ediyor. Okulların açılacağı tarihin uzatılmasıyla birlikte kurslara gelen öğrencilerin devam etmek istediği tekvando kurslarına 3 grup öğrenci geliyor. Haftanın 3 günü 2001 doğumlu ve üzeri yaş grubundan oluşan [&hellip]

Tekvando yaz kursları devam ediyor

Okulların açılış tarihi uzatıldığı için Yaz Spor Okulları’nda hizmet veren Tekvando kursları devam ediyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Yaz Spor Okulları’nda Tekvando kursları devam ediyor. Okulların açılacağı tarihin uzatılmasıyla birlikte kurslara gelen öğrencilerin devam etmek istediği tekvando kurslarına 3 grup öğrenci geliyor. Haftanın 3 günü 2001 doğumlu ve üzeri yaş grubundan oluşan 25 kişilik ekibin devam ettiği kurslar bir hayli verimli geçiyor. Öğrenciler yaptıkları spordan memnun şekilde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kurslarını aksatmadan kurslara geliyor.
7-12 yaş grubundan oluşan iki minik grubu da haftanın diğer günleri tekvando kurslarına gelmeye devam ediyor. Tatilin bitmesini istemeyen tekvandocular kurslarda aldıkları eğitimlerden bir hayli memnun. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme