• Haberler
  • Genel
  • Tekvando çalışmaları tam gaz – Kocatepe Gazetesi

Tekvando çalışmaları tam gaz – Kocatepe Gazetesi

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonalarına katılacak tekvandocular çalışmalarını Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk nezaretinde sürdürüyor. Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası Sakarya’da, Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası ise Nevşehir’de yapılacak. Yarışmalarda Afyonkarahisar’ı temsil edecek sporcularda Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu Boks ve Tekvando Salonu’nda yapılan çalışmalar bir hayli neşeli geçiyor. Antrenörlerinin direktiflerini [&hellip]

Tekvando çalışmaları tam gaz

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonalarına katılacak tekvandocular çalışmalarını Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk nezaretinde sürdürüyor.

Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası Sakarya’da, Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası ise Nevşehir’de yapılacak. Yarışmalarda Afyonkarahisar’ı temsil edecek sporcularda Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu Boks ve Tekvando Salonu’nda yapılan çalışmalar bir hayli neşeli geçiyor. Antrenörlerinin direktiflerini bire bir yerine getiren sporcular, şampiyonalardan başarıyla dönmek istiyorlar. İşte o sporculardan birisi de Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencisi Zübeyde Gözet. Temmuz ayı içerisinde Nevşehir’de yapılacak olan Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonasında arkadaşlarıyla birlikte Afyonkarahisar’ı temsil edecek Zübeyde Gözet, şampiyonluk hedeflediğini söyledi. İki yıldır tekvando çalıştığını söyleyen genç tekvandocu, attığı tekmelerle de ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Tekvandocuların Antrenörü ve aynı zamanda Tekvando İl Temsilcisi olan İsmail Bulduk ise çalışmaların çok iyi gittiğini söyledi. Öğrencilerin okul, dershane ve sınavlarından arta kalan zamanlarında tekvando çalıştıklarını beyan eden Bulduk, antrenmanlara kulüplerinde başarılı olan öğrencilerin de katıldığını söyledi. Günlük olarak çalıştıklarını belirten Bulduk; “Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonalarına katılacak sporcularımızla tekvando çalışıyoruz. Umuyorum ki şampiyonalarda başarılı olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme