• Haberler
  • Spor
  • 'Tekrar Umre'ye gideceğiz' – Kocatepe Gazetesi

'Tekrar Umre'ye gideceğiz' – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig'de Play-Off Final maçında AFJET Afyonspor Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Maç sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Salih Sel 'Kulübümüzü 2013 yılında ilk kurduğumuzda Amatör'den aldık. İlk olarak örnek bir kulüp olmak istedik. Bu uğurda oldukça büyük yol kat ettik. İkinci olarak ise 2013'den 2023'e kadar Süper Lige çıkmak amacındayız. 2018 yılındayız [&hellip]

TFF 2. Lig’de Play-Off Final maçında AFJET Afyonspor Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Maç sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Salih Sel “Kulübümüzü 2013 yılında ilk kurduğumuzda Amatör’den aldık. İlk olarak örnek bir kulüp olmak istedik. Bu uğurda oldukça büyük yol kat ettik. İkinci olarak ise 2013’den 2023’e kadar Süper Lige çıkmak amacındayız. 2018 yılındayız fakat Süper Lige bir ligimiz kaldı. Önümüzde ise 5 yılımız var.
Geçen sene oyuncularıma, evlatlarıma bir söz vermiştim. Şampiyon olun Umre’ye götüreceğim sizi demiştim. Birlikte Umre’ye gittik, şimdi de yine Umre sözüm var. Şimdi yine hep birlikte Allah nasip ederse onlarla tekrar Umre’ye gideceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme