• Haberler
  • Genel
  • “Tekrar birlikte çalışmak isterim” – Kocatepe Gazetesi

“Tekrar birlikte çalışmak isterim” – Kocatepe Gazetesi

Ordu Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’i ziyaret etti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 1,5 yıldır İkmal ve Garnizon Komutanlığı görevini icra eden Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez'e veda ziyaretinde bulundu. Vali İrfan Balkanlıoğlu, 'Ordu-muzun, böylesine değerli bir komutanı ile tanışmış ve çalışmış olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. [&hellip]

"Tekrar birlikte çalışmak isterim"

Ordu Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’i ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 1,5 yıldır İkmal ve Garnizon Komutanlığı görevini icra eden Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’e veda ziyaretinde bulundu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu-muzun, böylesine değerli bir komutanı ile tanışmış ve çalışmış olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Kendileri çok değerli bir komutanımızdır. Güzel yurdumuzun başka bir köşesinde tekrar birlikte çalışmak isterim. Değerli Komutanımıza hoşça kalın derken, kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk dilerim” dedi.
“GURUR DUYDUM”
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun veda ziyaretinin kendisini hüzünlendirdiğini belirten Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez ise “Ülkemizin yetiştirdiği çok değerli Valililerimizden birisi olan Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ile tanışmış ve çalışmış olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Valimiz, güzel ülkemizin, güzel illerinden Ordu’da da çok başarılı çalışmalara imza atacaklardır. Yeni görevlerinden dolayı kendilerini kutluyor, hanımefendi ve çocukları ile mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme