• Haberler
  • Genel
  • Teknoloji ürünleri bu mağazada – Kocatepe Gazetesi

Teknoloji ürünleri bu mağazada – Kocatepe Gazetesi

Ambaryolu’nda LG mağazası törenle açıldı. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı Ambaryolu Caddesi’nde LG mağazası açıldı. Beyaz eşyanın yanı sıra cep telefonları, televizyonlar, projeksiyon cihazları, ses sistemleri gibi bir çok elektronik ev eşyasını kullanıma sunan LG’nin çılış kurdelesini AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve şirket yetkilileri birlikte [&hellip]

Teknoloji ürünleri bu mağazada

Ambaryolu’nda LG mağazası törenle açıldı. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı

Ambaryolu Caddesi’nde LG mağazası açıldı. Beyaz eşyanın yanı sıra cep telefonları, televizyonlar, projeksiyon cihazları, ses sistemleri gibi bir çok elektronik ev eşyasını kullanıma sunan LG’nin çılış kurdelesini AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve şirket yetkilileri birlikte kestiler. Açılıştan sonra mağazayı gezen Açba ve Çoban firma ürünleri hakkında bilgi edindi. Çoban ve Açba, tanıtımdan sonra firma yetkililerine hayırlı ve uğurlu olsun temennilerinde bulundu.
>> Ali Fuat Güçlüer’in Haberi
BAŞKAN ÇOBAN’DAN ESPRİ
Firma ürünleri hakkında bilgi edinen Açba ve Çoban’a buzdolabında bulunan rafın 150 kilograma kadar ağırlığı kaldırabildiğini anlatan firma yetkilisine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, beraberindeki genci göstererek “Bu arkadaş kuvvetli 180 kilogram ağırlık basabiliyor” demesi üzerine mağaza yetkilisi de ‘o kadar kaldırmaz’ dedi.

Bakmadan Geçme