• Haberler
  • Gündem
  • Teknofest’e roket dalında katılacağız – Kocatepe Gazetesi

Teknofest’e roket dalında katılacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Tezgiden, Makine Teknolojisi Alan Öğretmeni Hakan Avşar ile Okul Makine Teknolojisi Alanı öğrencileri Murat Aykın ve Eyüp Ergin İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Tezgiden ziyarette Yalçın’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.  “İLMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL [&hellip]

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Tezgiden, Makine Teknolojisi Alan Öğretmeni Hakan Avşar ile Okul Makine Teknolojisi Alanı öğrencileri Murat Aykın ve Eyüp Ergin İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Tezgiden ziyarette Yalçın’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.  
“İLMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKSİNİZ”
Roket projesini sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Yalçın, “Yapacağınız uzun ve özverili çalışmalar sonucunda katılım hakkı elde ederek okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizi düşünüyor sizlere güveniyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapılacak tüm faaliyetleri destekliyoruz. Bu projeye destek veren başta okul müdürümüz olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme