Teknik Kolej'de birlik beraberlik iftarı

OSB Rahmiye–Sare Palalı Teknik Kolej öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi İftar yemeğine Kolej kurucuları İsmail Palalı, Önder Artuk, Cemal Uslu, okul müdürü İbrahim Çakal, eğitim Koordinatörü Ömer Mürsel Bilik, öğretmenler, personeller ve eşleri ile çocukları katıldı. İftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan Kolej kurucusu Önder Artuk, 'Teknik Kolej olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız [&hellip]

Teknik Kolej’de birlik beraberlik iftarı

OSB Rahmiye–Sare Palalı Teknik Kolej öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi

İftar yemeğine Kolej kurucuları İsmail Palalı, Önder Artuk, Cemal Uslu, okul müdürü İbrahim Çakal, eğitim Koordinatörü Ömer Mürsel Bilik, öğretmenler, personeller ve eşleri ile çocukları katıldı.
İftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan Kolej kurucusu Önder Artuk, “Teknik Kolej olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız için sizlere teşekkür ederim. Kolej çalışanları arasındaki birlik ve beraberliğin, dayanışmanın iş yaşamına verimlilik ve başarı olarak geri döneceği inancındayım. İftar programına iştirak eden tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Bu tür birliktelikleri her yıl fırsat buldukça düzenlemeye çalışacağız. Faaliyetlerimizde emeği geçen arkadaşlarımızla birlikte olmaktan kolej yönetimi olarak son derece memnunuz. Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşama ve paylaşma adına her yıl geleneksek olarak tertip edeceğimiz iftar programlarımızı ömrümüz oldukça devam ettireceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme