Teknik Kolej bayan personeli unutmadı

Afyon Rahimye Sare Palalı Teknik Kolej kurucusu Önder Artuk, Okul Müdürü İbrahim Çakal, Müdür yarımcıları İsmail Hakkı Çolaker ve Ömer Mürsel Bilik 41 bayan öğretmen ve 6 yardımcı personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için karanfil dağıttı.Başyardımcısı İsmail Hakkı Çolaker, Afyon Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji'nde 41 bayan öğretmen ile 6 yardımcı personelle 2017-2018 [&hellip]

Afyon Rahimye Sare Palalı Teknik Kolej kurucusu Önder Artuk, Okul Müdürü İbrahim Çakal, Müdür yarımcıları İsmail Hakkı Çolaker ve Ömer Mürsel Bilik 41 bayan öğretmen ve 6 yardımcı personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için karanfil dağıttı.
Başyardımcısı İsmail Hakkı Çolaker, Afyon Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde 41 bayan öğretmen ile 6 yardımcı personelle 2017-2018 eğitim öğretim yılına devam ettiklerini belirtti. Kadın öğretmenlerin ve personelin kendileri için büyük bir değer olduğunu dile getiren Çolaker, “4 yıl boyunca Afyonkarahisar’da eğitim alanında iyi bir sevide olduğumuza inanıyoruz. Bu eğitimde bayan öğretmenlerimizin katkısı büyüktür. Kolej yönetimi olarak bayan öğretmenlere her zaman destek veriyoruz. Peygamberimizin ‘cennet annelerin ayakları altındadır’ sözünden yola çıkarak, bayan öğretmenlerimizin en iyi şekilde eğitim verdiğini ve okulumuzda okuyan kız öğrencilerimize daha iyi bir eğitim alabilmesi için her zaman destek oluyoruz. Derse giren bayan öğretmenlerimizin öğrencilerle iyi bir gözlem yapabiliyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme