• Haberler
  • Spor
  • Teknik heyette ayrılık yaşandı – Kocatepe Gazetesi

Teknik heyette ayrılık yaşandı – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un Başkanlık gö-revine Salih Sel'in gelmesinin ardından kulüpte hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Jetlerde geçen sezon göreve gelen ve 3. Lig şampiyonluğu yaşayan Antrenör Hasan Şimşir ve Afyonspor'un kurulduğu günden itibaren görev alan hem futbolcu ve hem de yardımcı antrenör olarak görev alan Nihat Baştürk takımdan ayrıldı. İki [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un Başkanlık gö-revine Salih Sel’in gelmesinin ardından kulüpte hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Jetlerde geçen sezon göreve gelen ve 3. Lig şampiyonluğu yaşayan Antrenör Hasan Şimşir ve Afyonspor’un kurulduğu günden itibaren görev alan hem futbolcu ve hem de yardımcı antrenör olarak görev alan Nihat Baştürk takımdan ayrıldı. İki taraflı olarak yapılan görüşme sonrasında anlaşarak Şimşir ve Baştürk ile yollar ayrıldı.  
Geçtiğimiz sezon takımı şampiyonluğa taşıyan ve 2. Lige çıkaran Teknik Direktör Hasan Şimşir ve yardımcısı Nihat Baştürk’ün istifaları istendi. Yönetimden gelen bu isteğe olumsuz cevap veren Şimşir ve Baştürk görevlerine devam edeceklerini vurguladı. Ancak iki teknik adamdan gelen olumsuz cevap üzerine yönetim, karşılıklı olarak sözleşmelerin feshetmek için iki isimle görüşme yaptı. Yapılan görüşmede karşılıklı alacak ve verecek kalmadığına dair imzalar atıldı. Yapılan görüşmede Şimşir’in ve Baştürk’ün şart koşmadan duruma olgunlukla karşılık vermesi üzerine yollar ayrıldı.
“BU TAKIM ŞAMPİYONLUĞU
HAK EDİYOR”
Takımdan ayrılan iki teknik adamın veda sözleri de dikkat çekti. Şimşir Afyonspor’un şampiyonluğu hak ettiğini vurgularken Baştürk ise kırgın olduğuna dikkat çekti.
Afyonspor’un şampiyonluğu hak ettiğine dikkat çeken Teknik Adam Şimşir, “Takımım ve oyuncularımın şampiyon olacağına inancım tamdır, bu takım şampiyonluğu hak ediyor” ifadesine yer verdi.
“KIRGINIM”
Takımdan ayrıldığı için kırgın olduğuna dikkat çeken Teknik Adam Baştürk ise, “Kırgınım ama yüreğim Afyon için atıyor” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Görüşmeler devam ediyor

AFJET Afyonspor’da teknik heyetten boşalan Teknik Direktör ve Yardımcı Antrenör görevlerine gelecek isimler ile görüşmelerin devam ettiğini belirten AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman, forvet ve orta sahaya yapılacak olan transferlerin de görüşmelerinin sürdüğünü aktardı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk adayları arasında yer alan AFJET Afyonspor’da teknik heyetten Hasan Erkin Şimşir ve Nihat Baştürk’ün ayrılmasının ardından teknik heyete gelecek isimler belirlendi. Yapılan görüşmelerin en kısa sürede tamamlanacağını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman, “Hasan hoca ve Nihat hocanın yerine gelecek isimler hakkında bir toplantı yaptık. Yaptığımız toplantı üzerine bir isme yoğunlaştık. Karar aşamasına gelindi. İnşallah kısa sürede imzalar atılır. İsimler belli fakat şuan için açıklamak etik olmaz. İşlemler tamamlansın duyuru yapacağız” ifadesine yer verdi.
“FORVETİN KULÜBÜ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI”
AFJET Afyonspor’a yapılacak takviyelerin forvet ve orta sahaya olacağına dikkat çeken Bayaman, “Yaptığımız görüşmeler sonrasında forvet mevkisine gelecek oyuncunun kulübü ile anlaşma sağlandı. Oyuncu ile görüşmeler sürüyor. İnşallah kısa sürede onunla da anlaşarak takıma katacağız. Oyuncu devre arası kampında gayet güzel bir hazırlık dönemi geçirdi. Gelince hazır olacak” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme