Teknik bir aksaklık nedeniyle otopark su aldı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, teknik bir aksaklık nedeniyle, Devlet Hastanesi’nin otoparkının su aldığını söyledi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, 17 Temmuz akşamı başlayan yağışta, Hastane otoparkının su aldığını belirtti. Arslan, 󈬁 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde mevsim normallerinin üstünde başlayan sağanak yağışla birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Otoparkı kısa süreli ve [&hellip]

Teknik bir aksaklık nedeniyle otopark su aldı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, teknik bir aksaklık nedeniyle, Devlet Hastanesi’nin otoparkının su aldığını söyledi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, 17 Temmuz akşamı başlayan yağışta, Hastane otoparkının su aldığını belirtti. Arslan, “17 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde mevsim normallerinin üstünde başlayan sağanak yağışla birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Otoparkı kısa süreli ve daha önce alınan önlemler nedeniyle su almış olup oldukça az miktarda göllenme meydana gelmiştir. Ancak bu göllenme, söz konusu haberde bahsedildiği gibi alt yapı sorunuyla ilgili bir sıkıntı olmayıp sadece teknik bir aksaklıktan dolayı yağmur suyundan olduğu tespit edilmiştir” dedi.
GEÇ FARK EDİLDİ
Hastanenin altyapısıyla ilgili bilgi de veren Arslan, “Hastanemizin yağmur suyu tahliye kuyusunda otomatik kademeli 3 drenaj motoru mevcut olup koşullara göre sırayla ya da birlikte çalıştırılmaktadır. Çarşamba akşamı motorların çok kısa süreli devreden çıkması ve nöbetçi teknik personelin bu durumu geç fark etmesi nedeniyle zaten eğimli olan otopark su almıştır.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin alt yapı sorunu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu’nun üstün gayretleriyle Ocak ayı içerisinde tamamen çözülmüş olup Hastanemizin kanalizasyonla ilgili hiçbir sıkıntısı kalmamıştır” diye konuştu. (Kocatepe)

Hastane’de rutin ilaçlama

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi‘nin 4’üncü katındaki servislerde iki hastanın şikâyeti üzerine haşere şüphesi nedeniyle periyodik olarak rutin uygulanmakta olan ilaçlama işlemi öne alınmış ve ilaçlama sağlanmıştır” dedi. İlaçlamanın hastane servislerindeki hastaları rahatsız etmediğini belirten Arslan, “İlaçlama sırasında servislerimizde yatan hastalarımız için gerekli önlemler alınarak herhangi bir rahatsızlığa mahal verilmemiştir. İlaçlamanın ardından servislerimizde gerekli temizlik hassasiyetle yapılmış, hastalarımız ve çalışanlarımız açısından servislerimiz olağan hale getirilmiştir” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme