Tekin: Başarı için gerekeni yapacağım

2014-2015 sezonda Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele edecek olan Sandıklıspor'da Kulüp Başkanlığı'na seçilen Hasan Tekin, Sandıklıspor'un yeni sezonda başarılı olması için gerekeni yapacağını belirtti 2014-2015 sezonu öncesi yeni yönetimin belirlenmesinin ardından Kulüp Başkanlığı'na seçilen Hasan Tekin, yeni sezonda taraftarlarına daha güçlü bir Sandıklıspor izletmek istediklerini ve hedeflerinin her takım gibi 2'nci Lig'e Sandıklıspor'un [&hellip]

Tekin: Başarı için gerekeni yapacağım

2014-2015 sezonda Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor’da Kulüp Başkanlığı’na seçilen Hasan Tekin, Sandıklıspor’un yeni sezonda başarılı olması için gerekeni yapacağını belirtti

2014-2015 sezonu öncesi yeni yönetimin belirlenmesinin ardından Kulüp Başkanlığı’na seçilen Hasan Tekin, yeni sezonda taraftarlarına daha güçlü bir Sandıklıspor izletmek istediklerini ve hedeflerinin her takım gibi 2’nci Lig’e Sandıklıspor’un adını yazdırmak olduğunu ifade etti.
EL ELE VEREREK
HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ
Tüm Sandıklı’yla el ele vererek hedefe ulaşılacağını belirten Başkan Tekin, “Geçtiğimiz sezon 2’inci Lig’in kapısından dönen Sandıklısporumuz inşallah daha güçlü kadro yapısı ile yeni sezonun sonunda 2’inci Lig’in kapısını sonuna kadar aralayacak. Bunun için taraftarımızdan tutun da tüm Sandıklımız ile el ele vererek hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
“İŞİ SIKI TUTARAK BAŞARIYA ADIM ADIM İLERLEYECEĞİZ”
Transfer çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Tekin, “İç transfer çalışmalarımız sonucunda Kayhan, Emrah ve Emir ile yeniden anlaşmaya vardık. Bunun yanında dış transferde ise, takımımıza faydalı olabilecek isimleri kattık. Söylediğim gibi, sezon başından itibaren işi sıkı tutarak başarıya adım adım ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.
“SANDIKLISPOR HEPİMİZİN”
Sandıklıspor taraftarının takımlarına çok bağlı olduğunu ancak zaman zaman yapılan tezahüratlardan dolayı kulübün ceza aldığını ifade eden Başkan Tekin, “Taraftarımız takımlarına çok bağlı. Ancak çoğu müsabakada istenmeyen tezahüratlarından dolayı kulübümüze federasyon tarafından para cezası ya da diğer cezalar kesiliyor. Taraftarımızdan rica ediyorum yeni sezonda küfürsüz ve olaysız bir şekilde maçlarını izlemeleri. Çünkü Sandıklıspor hepimizin ve hepimizin kalacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme