• Haberler
  • Genel
  • 'Tek başına iktidar olacağız' – Kocatepe Gazetesi

'Tek başına iktidar olacağız' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, koalisyonlarla değil tek başına iktidar olacaklarını söyledi AK Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte Sandıklı esnafı ve vatandaşlara bir araya gelen AK Parti Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, AK Parti Sandıklı İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra teşkilat mensuplarıyla ilçe merkezindeki esnaflar ile bir araya gelerek, halkla sohbet etti. Koalisyonun muhalefet partilerinin [&hellip]

“Tek başına iktidar olacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, koalisyonlarla değil tek başına iktidar olacaklarını söyledi

AK Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte Sandıklı esnafı ve vatandaşlara bir araya gelen AK Parti Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, AK Parti Sandıklı İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra teşkilat mensuplarıyla ilçe merkezindeki esnaflar ile bir araya gelerek, halkla sohbet etti. Koalisyonun muhalefet partilerinin yüzünden kurulmadığını ifade eden Sağlam, “Bürokrat bir vekil adayı olarak ülkemizin en büyük eksiğimiz sivil Anayasamızın olmayışıdır. Daha önceki hükümetlerimizde biz tüm siyasi partilere beraber hareket edelim dedik. Hiç o kadar geriye gitmeye gerek yok. Bize koalisyon bile kurdurmadılar. Muhalefet partilerinin yüzünden olmadı. Bugüne kadar sivil anayasa yapmak için tüm partilerin katılımı ile çalışmalar yapıldı ve sonuçsuz kaldı. O halde Yeni Türkiye’nin gelişmesi, ekonominin rahatlaması, yatırımların gelmesi, gençlerimizin iş aş sahibi olması için huzuru kalıcı hale getirmemiz lazım. Bu da 1Kasım’da seçimlerinde vereceğiniz destek ile Anayasa’yı değiştirebilecek bir çoğunlukla meclise gitmemizi gerektiriyor. Kimin milletvekili olacağı değil, huzurumuzun nasıl geleceği en önemli konumuzdur. 1 Kasım seçimleri bunun için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsek, Afyonkarahisar’ın ve ülkemizin hızlı bir şekilde geliştiğini hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.
BİR OY BİLE MÜHİM
1 Kasım seçimleriyle ilgili “Önümüzde çok tarihi bir gün var” diyerek konuşan AK Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, bir oyun önemli olduğunu söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme