'Tehditlere Karşı Birlikte Hareket Edelim'

Vatan Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Karanlık, AK Parti, MHP ve milli çizgideki partilerin tüm üyelerine çağrı yaparak 'Birlikte hareket edelim' dedi.

Vatan Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Karanlık, Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve muhabir Murat Arısoy ile sohbet eden Karanlık, Vatan Partisi’nin Türkiye’nin önündeki zorlukları gördüğünü, bu çerçevede Millî Devlet Bildirgesi hazırladığını kaydetti.

“İÇERİDE VE DIŞARIDA TEHDİTLER VAR”
Karanlık, “Türkiye’nin önünde ciddi tehlikeler var. İçeride ve dışarıda ülkemize yönelen tehditler, bu tehditlerin yanı sıra hükümetin devlet yönetiminde gösterdiği zaaf var. Hükümet, denge politikası adı altında küresel merkezlerin politikalarına uyum sağlamaya çalışıyor. Turgut Özal’dan bu yana uygulanan serbest piyasa ekonomisini sürdürmeye çalışıyor; halbuki bu politika bizi iflasa sürüklüyor. Hükümetin gösterdiği bu zafiyet toplumu da etkiliyor. Toplum, önüne bir hedef koymak yerine günübirlik çıkarlara odaklanmış durumda. Hükümet ve toplumun içinde bulunduğu zaaf, Güneydoğu Anadolu Bölgemiz’de PKK’yı iktidar yapıyor. Bölücü terör örgütü PKK ile bağlantılı HDP’yi kapatmazsan, Hazine’den milyonlarca lira o partiye aktarırsan toplum da ‘Burada güç var’ zannederek PKK ile bağlantılı partiye gidip oy veriyor” dedi.
“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ ASYA’DA”
Karanlık, Türkiye’nin geleceğinin Asya’da olduğunu kaydederek “Biz Vatan Partisi olarak Türkiye’nin güvenliğinin Irak, İran, Çin ve Rusya ile birlikte hareket ederek sağlanabileceğini görüyoruz. Ekonomi bakımından da saydığım ülkeler Türkiye’nin dış ticaretinde önemli bir yer tutuyor. Şu kesin: Türkiye, 60-70 yıldır yer almaya çalıştığı Atlantik sisteminden kopuyor. Türkiye’nin Atlantik sisteminden sıyrılması ancak millî bir devletle mümkün. Vatan Partisi olarak hazırladığımız Millî Devlet Bildirgesi’nin tüm vatandaşlarımız tarafından incelenmesini, beğeni ve eleştirilerin bize ulaştırılmasını rica ediyoruz” diye konuştu.
“ATLANTİK SİSTEMİNDEN ÇIKALIM”
Karanlık, ziyarette değerlendirmesini şu sözlerle noktaladı:
“Türkiye’nin milli kuvvetleri konumunda olan AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Vatan Partisi ile birlikte, tüm siyasi partilerde millî çizgideki vatandaşlarımıza birlikte hareket etme çağrısı yapıyoruz. Milli Devletimize sahip çıkarak ve Üreticilerin Millî Hükümeti’ni kurarak Atlantik çizgisinden çıkabiliriz.”

Haber

Haber

Bakmadan Geçme