TEGV’de hedef tüm köylere ulaşmak

TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri 'Eğlen, Öğren, Hijyen' semineriyle bu defa da Akören ilkokuluve Ortaokulu çocuklarıyla buluştu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Unilever işbirliğiyle 2011 yılında başlatılan Eğlen, Öğren, Hijyen Projesi ile çocuklara mikroplar, mikropların bulaşma yolları, hijyen bölgeleri gibi bir çok konuda bilinç kazandırılıyor.TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri, proje kapsamında Akören Beldesi'nde 400 çocuğa Eğlen, Öğren, Hijyen Semineri [&hellip]

TEGV'de hedef tüm köylere ulaşmak

TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri “Eğlen, Öğren, Hijyen” semineriyle bu defa da Akören ilkokuluve Ortaokulu çocuklarıyla buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Unilever işbirliğiyle 2011 yılında başlatılan Eğlen, Öğren, Hijyen Projesi ile çocuklara; mikroplar, mikropların bulaşma yolları, hijyen bölgeleri gibi bir çok konuda bilinç kazandırılıyor.
TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri, proje kapsamında Akören Beldesi’nde 400 çocuğa Eğlen, Öğren, Hijyen Semineri verdi. Semineri izleyen Okul Müdürü ve Akören İlkokulu öğretmenleri, TEGV’e ve Afyonkarahisar gönüllülerine teşekkür ettiler.
Akören Okul Müdürü, öğrencilerin seminerden büyük kazanımlar elde ettiklerini ve TEGV etkinliklerinde yer almak istediklerini belirtti.
TEGV Afyonkarahisar Öğrenim Birimi Sorumlusu Serdar Gülbahar Eğitim Gönüllülerinin, Afyonkarahisar’da bulunan tüm köylere ulaşmayı hedeflediklerini belitti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme