• Haberler
  • Genel
  • TEGV gönüllüleri öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

TEGV gönüllüleri öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri 'Eğlen, Öğren, Hijyen' Semineriyle Sadıkbey İlköğretim Okulu çocuklarıyla buluştu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Unilever işbirliğiyle 2011 yılında başlatılan 'Eğlen, Öğren, Hijyen Projesi' ile çocuklara, mikroplar, mikropların bulaşma yolları, hijyen bölgeleri gibi birçok konuda bilinç kazandırılıyor.TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri, proje kapsamında Sadıkbey İlköğretim Okulu'nda 242 çocuğa 'Eğlen, Öğren, Hijyen Semineri' verdi. Semineri izleyen [&hellip]

TEGV gönüllüleri öğrencilerle buluştu

TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri “Eğlen, Öğren, Hijyen” Semineriyle Sadıkbey İlköğretim Okulu çocuklarıyla buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Unilever işbirliğiyle 2011 yılında başlatılan ‘Eğlen, Öğren, Hijyen Projesi’ ile çocuklara, mikroplar, mikropların bulaşma yolları, hijyen bölgeleri gibi birçok konuda bilinç kazandırılıyor.
TEGV Afyonkarahisar gönüllüleri, proje kapsamında Sadıkbey İlköğretim Okulu’nda 242 çocuğa ‘Eğlen, Öğren, Hijyen Semineri’ verdi. Semineri izleyen Okul Müdürü Ufuk Salkım ve Sadıkbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, TEGV’e ve Afyonkarahisar gönüllülerine teşekkür ettiler.
Sadıkbey İlköğretim Okulu Müdürü Ufuk Salkım, öğrencilerin seminerden büyük kazanımlar elde ettiklerini ve TEGV etkinliklerinde yer almak istediklerini belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme