TEGV, 1000'den fazla çocuğa ulaştı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), İl Temsilciliği Sinanpaşa ve Büyükkalecik'te yaptığı Çocuk Şenlikleriyle binden fazla çocuğa ulaştı 1995 yılında kurulan ve bugüne kadar 2 milyonun üzerinde çocuğun eğitimine destek vererek onların gelişimine katkı sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 20'nci yaşını kutluyor.TEGV İl Temsilciliği Sinanpaşa ve Büyükkalecik'te yaptığı dev Çocuk Şenlikleriyle, binin üzerinde çocuğa ulaştı. [&hellip]

TEGV, 1000’den fazla çocuğa ulaştı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), İl Temsilciliği Sinanpaşa ve Büyükkalecik’te yaptığı Çocuk Şenlikleriyle binden fazla çocuğa ulaştı

1995 yılında kurulan ve bugüne kadar 2 milyonun üzerinde çocuğun eğitimine destek vererek onların gelişimine katkı sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 20’nci yaşını kutluyor.
TEGV İl Temsilciliği Sinanpaşa ve Büyükkalecik’te yaptığı dev Çocuk Şenlikleriyle, binin üzerinde çocuğa ulaştı. Büyükkalecik ve Sinanpaşa çocukları şenlikte; konserden, plastik sanatlara, oyundan, perkisyona kadar onlarca etkinliğe katılarak keyifli saatler geçirdiler.
TEGV’in çocuk şenlikleri, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanpaşa Kaymakamlığı, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükkalecik Belediyesi ve Büyükkalecik İlkokulu işbirliği yapıldı. TEGV Afyonkarahisar İl Temsilcisi Serdar Gülbahar, TEGV’in çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini, amaçlarının çok daha fazla çocuğa ulaşmak olduğunu belirterek TEGV’in gerçek gücü TEGV Afyonkarahisar Gönüllülerine gönülden teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme