• Haberler
  • Genel
  • Tefsir hadis dersleri tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Tefsir hadis dersleri tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Yedi aylık periyotta düzenli olarak hadis ve tefsir derslerine devam eden hanımlara katılım belgeleri dün düzenlenen törenle verildi Hanımlara özel olarak 2013-2014 Afyonkarahisar Müftülüğü Tefsir-Hadis dersleri yıl sonu programı müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.ÖĞRENİLENLER TEKRAR EDİLDİ Programın açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt yaptı. Kurt, geçen yıl Eylül ayı sonu itibariyle Tefsir ve Hadis [&hellip]

Tefsir hadis dersleri tamamlandı

Yedi aylık periyotta düzenli olarak hadis ve tefsir derslerine devam eden hanımlara katılım belgeleri dün düzenlenen törenle verildi

Hanımlara özel olarak 2013-2014 Afyonkarahisar Müftülüğü Tefsir-Hadis dersleri yıl sonu programı müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.
ÖĞRENİLENLER TEKRAR EDİLDİ
Programın açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt yaptı. Kurt, geçen yıl Eylül ayı sonu itibariyle Tefsir ve Hadis derslerini başlattıklarında hanımların, Peygamber Efendimizin hadislerini, Allah’ın emirlerini öğrenmek için gayretle derslere geldiklerini kaydetti. Bu uğurda gayret gösteren, katkı sağlayan hanımlara teşekkür eden Kurt; “Yedi aylık süreçte neler öğrendiğimizi, neleri paylaştığımız kendi aramızda konuşmak istedik. İnşallah daha sonraki zaman dilimlerinde, sonbaharda tekrar bu ders programamız devam edecek.” dedi. İl Vaizesi Ümmü Er’in yaptığı selamlama konuşması ardından hadis ve tefsir dersi katılımcıları hazırladıkları sunumları aktardılar.
KATILIMCILARA BELGELERİ VERİLDİ
Program sonunda hadis ve tefsir derslerine düzenli devam edenlere katılım belgeleri verildi. Tefsir derslerine düzenli devam eden; Hatice Neoldum, Hatice Selman, Fatma Kabak, Fatma Seven, Emine Yavuz, Türkan Kaçkan, Yasemin Yaman, Betül Kaymak, Şerife Akad, Rahime Fişne, Yasemin Akkaya, Sultan Bozkurt belge almaya hak kazandılar. Hadis derslerine düzenli devan eden; Şükran Nakilcioğlu, Nuray Şatırer, Nasiye Turunç, Hanife Büyükakın, Şerife Demir, Nuran Kiraz, Ayşe Sever, Selma Gördes, Sultan Akman, Emine Aktepe’de belgelerini aldı.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme