• Haberler
  • Genel
  • TED’li öğrenciler hünerlerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

TED’li öğrenciler hünerlerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

TED Afyon Koleji’nde dönem sonu müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu dinletisi ve resim sergisi TED Afyon Koleji çok amaçlı salonunda düzenlendi. Sene başından bu yana enstrüman çalışmalarını yöneten müzik öğretmenleri Duru Şengül, Nuri Elçi ve Hasan Hüseyin Çavdar koordinatörlüğünde hazırlanan dinletide öğrenciler keman, piyano ve gitarlarıyla dinleyicileri tam not aldılar. [&hellip]

TED'li öğrenciler hünerlerini sergiledi

TED Afyon Koleji’nde dönem sonu müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi

2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu dinletisi ve resim sergisi TED Afyon Koleji çok amaçlı salonunda düzenlendi. Sene başından bu yana enstrüman çalışmalarını yöneten müzik öğretmenleri Duru Şengül, Nuri Elçi ve Hasan Hüseyin Çavdar koordinatörlüğünde hazırlanan dinletide öğrenciler keman, piyano ve gitarlarıyla dinleyicileri tam not aldılar.
Büyük bir heyecan ve mutlulukla çocuklarını izleyen veliler dinleti öncesi ve sonrasında da görsel sanatlar öğretmenleri Murat Cengiz ve Aygül Aşır koordinatörlüğünde hazırlanan resim sergisini gezdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme