TED’li öğrenciler farkındalığa imza attı

TED Afyonkarahisar Koleji öğretmen, veli ve öğrencileri, engelli bireyler için yeni bir farkındalığa imza attı. Kolej öğrencileri, topladıkları kapakları Afyonkarahisar Kent Konseyine engellilere tekerlekli sandalye alımı için bağışladı   TED Afyonkarahisar Koleji öğrencileri, engellilere tekerlekli sandalye hediye etmek için 'Mavi Kapak Toplama' kampanyası başlattı. Öğretmen ve öğrenciler toplanan kapakları Kent Konesyi Başkanı Şemseddin Yasan'a teslim [&hellip]

TED Afyonkarahisar Koleji öğretmen, veli ve öğrencileri, engelli bireyler için yeni bir farkındalığa imza attı. Kolej
öğrencileri, topladıkları kapakları Afyonkarahisar Kent Konseyine engellilere tekerlekli sandalye alımı için bağışladı

TED Afyonkarahisar Koleji öğrencileri, engellilere tekerlekli sandalye hediye etmek için “Mavi Kapak Toplama” kampanyası başlattı. Öğretmen ve öğrenciler toplanan kapakları Kent Konesyi Başkanı Şemseddin Yasan’a teslim etti.
GLOBAL PROBLEME
FARKINDALIK OLUŞTURULDU
TED Afyon Koleji öğrencileri, TED Koleji Ortaokul Müdürü Mehmet Selek, İngilizce öğretmenleri Dilek Şahin ve Perizat Öner’in rehberliğinde plastik atık sorununa karşı farkındalık oluşturmak, çözüm üretmek için ortaokul İngilizce bölümü olarak yabancı ortakları ile birlikte etwinning proje çalışması başlattı. Projeye dahil olan TED’li öğrenciler; bir dünya vatandaşı olarak farklı ülkelerden öğrencilerle fikir alış verişinde bulunmaktan, global bir probleme karşı farkındalık uyandırmaktan, birlikte çözüm üretmeye çalışarak çevre duyarlılığına katkıda bulunmaktan ve yürüme engelli vatandaşlara yardım etmek için çabalıyor.
KAPAKLAR TEKERLEKLİ
SANDELYE ALIMI İÇİN BAĞIŞLANDI
Öğrenciler, yürütülen proje kapsamında, yabancı proje ortaklarına İngilizce sunumlar yaparak birbirlerini bilinçlendirip, bilgilerini ve deneyimlerini paylaşıyorlar. Atıklardan sanat çalışmaları yapılırken engelsiz yaşama dikkat çekmek amacıyla yabancı ortaklarla mavi kapak toplayıp bu kapakları tekerlekli sandalye almak için bağışlıyorlar.
YASAN: KISA ZAMANDA HER KESİMDEN DESTEK ALDIK
Afyonkarahisar Kent konseyi Başkanı Şemsettin Yasan, kapakları aldıktan sonra TED Koleji öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür etti. Yasan, “Öğrencilerimiz bir duyarlılık örneği göstererek kampanyamıza destek oldular. Kısa zamanda her kesimden kampanyamıza destek yağdı. Toplanan kapakları geri dönüşüm firmalarına teslim ediyoruz. Firmalarda engelliler yararına kullanılmak üzere bize bağışta bulunuyorlar.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme